Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
kot so že povedal, da ko se ene 2x opečeš in se za brez veze peleš na drug konc slo, ti je res potem še do soseda težko it.
odvisno kak se organiziraš, mi smo enkrat gledali enega vw-ja v kopru, pa sem mu rekel da so mi na avtonetu slike
premalo, in da se nemislim metat v potne stroške z za 100€ (ko so še ble cestnine in visok bencin), da mi ga naj poslika,
sem mu poslal v mailu kaj naj poslika, da če bom zadovoljen pridem in kupim brez pregovarjanja.
Je ded poslikal ene 20 slik, smo jih preučili, šli dol in nazaj z golfom.
Je pa res da če te hočejo nafukat te nafukajo, smo gledli pri poljski meji, bogu za hrbtom ene jurja kilometrov smo naklepali,
ker smo sli po enega vsekanega vitota, pa jaz mojstra 5x vprašam, če je avto vozen, ker imamo prikolico na katero
pride avto zadaj pa še en avto s sprednjimi kolesi...
"Ja meni Herr, kein problem, wir werden alles reglen, kein problem, kommen Sie...."
Pridemo gor z že naloženim enim vitotom, seveda zadaj roka odlomljena. J*bali smo mu hitlerjevo mati, fašizem, svastiko,
bratwuršt pa vse povrsti, se obrnili pa šli.
Na slikah je bil nepreveč vdarjen, rečeno da je vozen, zato se nam je cena zdela hudo gut,...
Tak da ne se sekirat če se kdo pelje 200km v eno smer za brezveze, mi smo se 400, naloženi do amena sred zime,...