Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik matej_ pravi:
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
Madona kaj vsi z nogami bremzate ko kremenčkovi????
kaj te boš bremzal. brezveze. ker pol moreš spet gas tišat. pa je poraba večja pa še pakne se obrabljajo
zdaj si ti zamisli pogled mehanika (ja na pooblaščencu) ko je na rednem servisu pri 210.000km pregledal pakne, pa je rekel, da je pa še kr nekaj "mesa" gor. sem mu rekel, da sem ženi prepovedal bremzat, ker imajo pakne predrage
sem pač vzgojen, da se na avtu ne špara.
ajde če bi bil nek potnik in bi se večino časa trajbal bo nemških AC bi ti še verjel....da ti diski zdržijo po 200kkm.....v slovenistanu pa prodajaj buče komu 3jemu!
Vzgojen si lahko kvečjemu da maš dizla zato da se "špara".....
Take mam najrajsi. Pametni u 3PM.
Ker tocno ve koliko kilometrov (sem) naredil na dan, kolkrat sem zabremzal, kolk mora disk zdrzati oz. Kolkrat sem ga ze menjal. Sploh nisem vedel da obstajajo vw skrati, ko ti na avtu ko je v garazi menjajo diske, ne da bi sam vedu za to.
Do sihta imam 80km v eno smer od tega je 64km AC ( kontra od LJ). Torej 160km na delovni dan x 22povprecnih dni na mesec x 12 mesecev znese 42.240km na leto x 4,2 leta kolker sem ga jaz vozil + 4x14.000km kolker naredi zena na leto z njim znese cca. 234.000km kolker jih dejansko ima.
In ja ob nedeljah ko se vozim zjutraj na siht se velikokrat zgodi da sam enkrat zabremzam na AC, ko jo zapuscam na izvozu.
Ampak ne ti ves, da sem diske ze menjaval, da mam dizla sam zato, ker je IN, da kao sparam
Ker tocno ves kam se vozim pa kolk se vozim.
Ne vem zakaj bi lagal pa si izmisljeval stvari.
Cross je bojde fora sam v opremi pa vizualnih dodatkih. Nikol ni bil misljen kot neko vozilo za terensko voznjo - besede prodajalca.
In ja bedarija je da ni 4x4. Mislim celo da nobenga tourana ni mogoce dobiti z 4x4 pogonom. Nisem pa siguren.