Citat:
Uporabnik gufy pravi:
Super! Lahko kaj več poveš o motorizaciji tvojega in morebitnih problemih, servisih...
avto je letnik 2010, 2.0tdi 140KM(pd motor) prevoženih 233.500km.
poleg rednih servisov na 15.000km, so mi v garanciji pri 74.000km menjali cev intercolerja in turbino(turbine načeloma naj ne bi bilo treba menjati, ampak ker poznam glavnega je reku, da bo menjal preventivno, bila je malo mastna), imel sem težave z ebenspraeherjem (webasto za hladilno tekočino) je kadil, so menjali v garanciji, potem je crknil en senzor (G407 se mi zdi), kateri meri razliko tlaka v izpušnem sistemu, to je pa načeloma to.
diski so še prvi, zavorne ploščice so se menjale prvič letos spomladi (dal gor original) pri 228.000km bolj preventivno, ker lučka še ni zasvetla,
mam eno prasko na desnem boku, pa popikano havbo od kamenčkov. spomladi menjano še prednji armortizerji in prednje fedre, vsi stabilizazorji pa objemka na izpušni cevi.
avto ni nikoli šel na avto net, dejansko mi je znanec sam rekel, da ko bom prodajal naj prvo njega pokličem in sem ga in sma se takoj zmenla. cenkal ni niti za evro, cene pa tut nisem dal visoke ampak srednje povprečje. are nisem vzel čeprav je rekel, da mi jo da, ampak sma se zmenla, da bo avto čakal, dokler jaz dobim novega. ko so kolegi zvedli, da imam nov avto naročen, sta se takoj še dva oglasla, da bi ga kupla.
edit: aja imam pa naročenega novega tourana