Načeloma ne kompliciram pri pnevmatikah in sem mnenja da so dobre vse, za katere sem že vsaj kdaj slišal ali pa so se pojavlile na testih, npr. Sava, Debica, Barum, Kumho, Nexen, ....Zasledil sem naslednje, cenovno ugodne pnevmatike, pa me zanima kaj mislite o njih:
Letne avtomobilske gume | mimovrste=)
Avtomobilske letne pnevmatike vseh priznanih blagovnih znamk po ugodnih cenah na enem mestu. Široka ponudba in hitra dostava na dom. | mimovrste=)www.mimovrste.com
Načeloma ne kompliciram pri pnevmatikah in sem mnenja da so dobre vse, za katere sem že vsaj kdaj slišal ali pa so se pojavlile na testih, npr. Sava, Debica, Barum, Kumho, Nexen, ....
Za noname oz. neke xy pa bi rekel da se jih ogni. Raje pri trgovcih poišči kako staro zalogo normalnih pnevmatik, lahko se zgodi da bodo poceni.
Zgoraj omenjene (Nexen, Kumho) dobiš že za dobrih 60€.
jest jemljem na gume-direkt.com... vse ok do sedaj. ne vzamem najcenejsis, ampak 2. najcenejse...
mam zdele nexen in goodride, vse ok.
pri gumah ne komplicirat, ker za povprecnega soferja so skor vse dobre.
ne nasedaj raznim preformance testom, gume pa enkrat drazje.
Če ti čipšit guma popusti v ovinku, pomeni da si slab voznik.performance guma ti zna pomagat v kritični situaciji. takrat tistih nekaj eurov več odtehta vse. čipošito gume bodo odlepile medtem ko bo dobra guma držala v vseh pogojih.
na gumah se ne špara.
Lahko prideš do mene na šiht, pa boš moje delo opravil, jaz bom pa zate iskal gume. Razen če ne.Mogoče veš kje se da dobiti kakšno staro zalogo pnevmatik, da se jim da zaupat, da so bile pravilno skladiščene in da so se vedno praktično nove?
Lahko prideš do mene na šiht, pa boš moje delo opravil, jaz bom pa zate iskal gume. Razen če ne.
Za Goodride ne dam roke v ogenj. Folk jih sicer vozi, jaz je ne bi. Za tvojo dimenzijo se normalne pnevmatike začnejo pri 60€/kos.
Ni ti treba kupovat premium robe, bo povprečna čisto dovolj.