Nakup multimetra .

mercedes

Majstr
16. dec 2014
2.442
158
63
Ja ,en malo navodil manjka kako prepisati eeprom..?? Na katere kontakte kaj priklopiti ,kako sfurati to potem z arduinom...

lp

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.884
626
113
Citat:
Uporabnik mercedes pravi:
Ja ,en malo navodil manjka kako prepisati eeprom..?? Na katere kontakte kaj priklopiti ,kako sfurati to potem z arduinom...
lp
Nisem se še tega lotil ker so informacije zelo razpršene (tudi na ruskih forumih). Bom zbral vse na kup in spisal tutorial...

mercedes

Majstr
16. dec 2014
2.442
158
63
Citat:
Uporabnik futuristic pravi:
Citat:
lp
Nisem se še tega lotil ker so informacije zelo razpršene (tudi na ruskih forumih). Bom zbral vse na kup in spisal tutorial...

Če boš pri volji,pa res nebi bilo slabo..
Kolikor sem jaz malo gledal je možno tudi z računalnikom z vmesnikom preko usb-ja....

lp

igi

Guru
13. okt 2007
5.580
1.186
113
Celje
Dobil uni-t klesce. Presenecen... brez carine so, kljub rumeni nalepki
smile-1.gif
.

igi

Guru
13. okt 2007
5.580
1.186
113
Celje
Citat:
Citat:
Uporabnik igi pravi:
Dobil uni-t klesce. Presenecen... brez carine so, kljub rumeni nalepki
smile-1.gif
.

Lepo...in če ni skrivnost kje in za koliko si jih kupil..lp

Zgoraj je "futuristic" dal link modela, ki ga je pohvalil. In mi je bil všečen na prvo žogo (vedno sem pri svojem pogrešal tokovne klešče), zato sem ga naročil.
http://www.gearbest.com/multimeters-fitting/pp_294522.html

Zadeva je res lepo narejena. Nisem ga pa še testiral.

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.884
626
113
Citat:
Vsaj z davkom nebi smelo biti komplikacij. Pa štiri evre dražje. Bolj ugodno je pa že nemogoče najti.
lp

To ni nujno res... DX ima samo virtualno EU skladišče preko PostNL. Na carinski pošti to vedo in tudi take pošiljke ustavljajo...

plexix

Fizikalc
10. sep 2007
907
153
43
Tudi sam naročil na istem linku, dobil včeraj, brez carine, dela super.

Lp,

mercedes

Majstr
16. dec 2014
2.442
158
63
Citat:
Uporabnik futuristic pravi:
Citat:
Vsaj z davkom nebi smelo biti komplikacij. Pa štiri evre dražje. Bolj ugodno je pa že nemogoče najti.
lp

To ni nujno res... DX ima samo virtualno EU skladišče preko PostNL. Na carinski pošti to vedo in tudi take pošiljke ustavljajo...

Imaš pa opcijo da na koncu doplačaš ,mislim da odvisno od zneska nakupa, v konkretnem primeru cca 2evra , (Import Tax & VAT Insurance)..

Pa če narediš nov račun dobiš bon za 5 dolarjev ...pa si spet na cca 35 evrov..

lp