Nakup multimetra .

I

Izbrisan uporabnik 474

Naročil včeraj, plačal z MaterCard, plačilo sprejeto in sprovedeno. Danes dopoldne dobil mail, da je naročilo preklicano.
Mogoče je res že pošlo v trenutku, ko sem naročal. Danes namreč piše "Sold Out"

mercedes

Majstr
16. dec 2014
2.442
158
63
Kot kaže,je bilo samo par komadov na voljo... Trgovine ni več je pa bila premium merchant. Zdaj če ni res kak extra nateg je šlo za zaprtje trgovine. ??
Če pa naročilo slučajno uspe ,me pa zanima kako bo to šlo skozi carino ker je tako nizka cena ? Za tri komade nisem dal celih deset evrov ,in po tej logiki bi moralo iti čez carino brez problema ... Samo pri nas nikoli ne veš .

lp

Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.572
6.657
113
pri taščici
Ali pa jim je nekdo geslo ukradel ali kaj podobnega in denar prekanalizar na nek svoj račun....a ni nekaj takega že bilo?
Ob 4 zjutraj niso bili več na voljo po 3 evre. Vsaj ne ob gledanju linka na gsm.

mercedes

Majstr
16. dec 2014
2.442
158
63
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Ali pa jim je nekdo geslo ukradel ali kaj podobnega in denar prekanalizar na nek svoj račun....a ni nekaj takega že bilo?
Ob 4 zjutraj niso bili več na voljo po 3 evre. Vsaj ne ob gledanju linka na gsm.

Ni nujno da gre za neko barabijo...

Web stran kolikor sem jaz preveril je čisto o.k.

Izdelki so bili extra označeni kot nek wide store discount ali nekaj podobnega ,oziroma nekaj v smislu odprodaje.

Tudi če bi nekdo želel ukrasti ta denar , bi verjetno nastavil vseeno malo višjo ceno. Ker kot kaže že z odzivi tu na alterju je bilo na voljo samo par komadov.

Sicer je pa tu še vedno dispute in refund. Plus prodajalec ne dobi denarja takoj , ampak šele ko kupec potrdi prevzem robe.

Nenazadnje , pa če me res ocurijo za teh deset evrov pa bom nekako tudi preživel..
Seveda pa upam da bo vse ok.

Realna cena tega MASTECH MS8229 je kar blizu 50 evrov,in če jih dobim ,ni vrag da mi nebi dal kdo ene 30 evrov zanj..Pošteno.

Se bo kmalu videlo. Veliko se bo videlo če bo roba sploh odposlana..Potem pa kaj bo prispelo ,če sploh..

lp

I

Izbrisan uporabnik 474

Po povpraševanju na DHgate so pojasnili, da je bil nakup preklican, ker ni bilo plačilo verificirano Plačano je bilo z Revolut kartico in plačilo se je tudi pojavilo v aplikaciji z pripisom "pending." Zakaj ni bilo verificirano s strani Revoluta, pa ne vem (mimogrede, ob plačilu sem s strani DHgate dobil obvestilo, da so prejeli plačilo in da pošiljka čaka na pošiljanje...)

Tako da, nekaj upanja za vas še je
smile-1.gif

igi

Guru
13. okt 2007
5.580
1.186
113
Celje
men še niso stornirali naročila... zaenkrat je še "Odprto".

Sam na Alter mora pridet in prodajo v trenutku zalogo, ki se jim prej v enem letu ne obrne
smile-1.gif

"klešče" iz prvega linka pa so kao že odposlane.

mercedes

Majstr
16. dec 2014
2.442
158
63
Nazadnje urejeno:

bratusm

Fizikalc
29. jan 2014
615
38
28
No, danes pa sem dobil tole sporočilo:

"Dear sir.
Thanks for your work. and very sorry troubles you.
This price is wrong. you can saw the discount is very very unreasonable.
But because of our mistake. we will give you the cost price. Because we lost too much money.
We hope you can cancel the order. and we will full refund to you. Hope you can understand that.
Regards"

In podal svoj odgovor, pa da vidimo:

"Dear Sir,
I don't know who made mistake and put that price, but, order was accepted.
I believe that you are an honorable seller and that you will also stay honorable and send item for the price ordered.
About loosing money - how about loosing your "face", trust, reputation... That are values money can't buy...
Regarding everything, I still believe that you will send me the item for the price ordered...
While awaiting your reply, I regard you sincerely"

Nazadnje urejeno:

mercedes

Majstr
16. dec 2014
2.442
158
63
Se ti pridružujem... Ta obvestila je začel pošiljati verjetno ,ker sem ga dregnil kdaj misli odposlati...

Isti odgovor je poslal meni..

lp

bratusm

Fizikalc
29. jan 2014
615
38
28
Zdaj pa sem dobil:

"Dear sir.
Because when we received order. we are try to ship to you. But we saw lost too much money. Because we received many orders from other buyer.
we cannot ship to you. very sorry. Maybe we have to close the store. very sorry. we have lost everything.
Regards"

Se mi več ne da, sem zahteval refundacijo...

mercedes

Majstr
16. dec 2014
2.442
158
63
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
Ja no..naivni slovencki ste mislili, da boste dobili zastonj insttrument..pa kaj se..
tongue-1.gif

Zakaj naivni ??

Trgovina z dobrim feedbackom je objavila razprodajo... In kaj zdaj ?
So sepač zakalkulirali.

Dokler je zadaj opcija refund , se pač ni kaj sekirati in poizkusiš.. Bolj problem je da sste se nekateri stresli in niste upali reskirat pet evrov..

Čudno da sem potem dobil kar nekaj ponudb za odkup na zs ,če bo naročilo uspelo.

Naročilo pač ni uspelo. Smo vsi računali s tem že ob naročilu da obstaja velika možnost da pade v vodo.

lp

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Kolk so prisle na koncu? Jaz sem vceraj dobil prek imiovrste češke za slabih 40..majo vse, kar se rabi.

mercedes

Majstr
16. dec 2014
2.442
158
63
Citat:
Uporabnik elth pravi:
Moje klešce so doma

Sam niso pa od našega prodajalca..hehe

Za ene multimetre smo bili na koncu kupci sami Slovenci...

Sem pa sam malo zasral..če bi bil egoističen in nebi delil linka bi mi morda celo poslal.
Sedaj pa pravi da je bilo preveč kupcev in no go..

Lp

elth

Pripravnik
20. avg 2007
417
24
18
Kavčke
Vzel sem jih na Amazonu, cena 32 eur.Z brezplačno dostavo po nemčiji kjer sem jih tudi prevzel.Drugače vzamejo še 8 eur za pošiljko poslano do nas
confused-1.gif
.Carine ni bilo.

bratusm

Fizikalc
29. jan 2014
615
38
28
Zakaj zastonj? Popusti obstajajo...
Spletne trgovine, tako kot ta, tudi AliExpress, FastTech, DealeXtreme in ostale iz "daljnega vzhoda" dajejo dostikrat enormne popuste...
Ta prodajalec se je pač pošteno uštel. Kaj naj. Poskusit pa ni nič slabega. Doma imam že tako dva multimetra, tega sem mislil dat za darilo. Pač ne bom, pa kaj. Zakaj bi se sekiral...

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Normalna cena, glede na to, da nimajo moznosti merjenja DC toka.

Pri ostalih zgoraj me pa moti, da imajo "ležeč" zaslon..malo nerodno za odčitavanje.