Nakup GSMa in dilema

Mr_NO

Majstr
18. avg 2007
1.391
251
83
Torej v igri so S2 NFC, Xperia T in S3 mini za ceno, ki je cca plus minus 20 €.
Dilema je trajanje baterije pri Xperia T ter kaj bi bil best buy.
Priporočila so več kot dobrodošla.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Experia odpade.

Jst osebno bi raje izbral S2 pred S3 mini.

Mr_NO

Majstr
18. avg 2007
1.391
251
83
V čem je fora S2 pred S3 mini? Za xperio verjetno trajanje baterije.

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Kot je že jtfc z razpredelnico pokazal, kljub temu, da je s2 starejši model ima kar nekaj prednosti pred s3 mini. Edina prednost s3 mini je ta da že ima jelly bean, to je pa vse. Galaxy s2 nfc je trenutno še na ICS 4.0.4, sicer lahko naložiš jelly bean od navadnega s2 ampak izgubiš NFC (začasno seveda). Mini tudi nima auto brightness, haptic feedback za soft tipke pa še kakšna stvar bi se našla.

Nazadnje urejeno:

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
S2 plus? Ima 4.1.2 in par software bonbonov od novih S3/S3 mini...

Nazadnje urejeno:

Primus

Fizikalc
23. avg 2007
1.721
84
48
Osrednje Slovenska
1drv.ms
Citat:
Uporabnik bvader pravi:
Kot je že jtfc z razpredelnico pokazal, kljub temu, da je s2 starejši model ima kar nekaj prednosti pred s3 mini. Edina prednost s3 mini je ta da že ima jelly bean, to je pa vse. Galaxy s2 nfc je trenutno še na ICS 4.0.4, sicer lahko naložiš jelly bean od navadnega s2 ampak izgubiš NFC (začasno seveda). Mini tudi nima auto brightness, haptic feedback za soft tipke pa še kakšna stvar bi se našla.

Od včeraj je tudi za S2 na voljo 4.1.2.

V vsakem primeru pa je S2 boljši in bolj uporaben kot S3 mini.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
Citat:
Uporabnik Primus pravi:
Citat:
Uporabnik bvader pravi:

Ja samo za Si.mobil uporabnike ki so kupili pri njih telefon..pri ostalih bo treba še počakat kak teden al pa več...

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Citat:
Uporabnik Primus pravi:
Citat:
Uporabnik bvader pravi:

Nisi dobro prebral, za S2 NFC še ni JB zunaj, za navadnega S2 sem pa napisal da je JB na voljo
cool-1.gif
Simobil kolikor vem ni prodajal S2 NFC, imel ga je samo Mobitel in je na Sammobile od SLO operaterjev za model GT-I9100P samo Mobitel.

Nazadnje urejeno:

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.876
696
113
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Experia odpade.

Jst osebno bi raje izbral S2 pred S3 mini.

Kakšen pa je razlog? Sicer še nisem imel ne Samsunga ne Xperije, ampak so mi Xperije nekako bolj všeč.

tobacco

Pripravnik
3. okt 2007
118
11
18
To zgornje vprašanje bi tudi jaz postavil...Noben ni navedel razloga proti xperia T modelu. Baterija baje ni tako hudo slaba. Pa še najlepši je od treh naštetih
cool-1.gif

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.876
696
113
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
daleč najslabša je baterija. jaz sem imel Xperio 14 dni, kaj ti nuca super duper telefon, če mu baterija niti en dan ni zdržala od cca. 9h do 21h?

To sem že zgoraj opazil, da je nekdo govoril o slabi bateriji. Ampak zakaj? Po specifikacijah ima ravno Xperia T največjo.

Xperia T: 1850 mAh
S2: 1650 mAh
S3 mini: 1500 mAh

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
to pa nimam pojma, zakaj ... jaz sem bil zelo razočaran, ker je imela daleč najboljši fotič od vseh telefonov, ki sem jih do sedaj imel in imel možnost videti fotke z njih, bila je hitra, tekoča, s super ekranom. samo kaj, ko je ekran mrknil vedno in vsakič, preden sem prišel do doma in polnilca ...