Kako pa ločiš bogatega čapca od revnega čapca?Resnicni problem fejkov je to, da nekoga zavedes in mu prodas nekaj za pol cene pod pretvezo da je genuine. Ce kupis/prodas fejk rolex za 100e nisi opeharil nikogar. Ne proizvajalca, ne kupca. Ce kdo zeli nosit fejk naj nosi. Meni je cisto vseeno. Imam en lakost majco, pa se danes ne vem a je real al fejk. In me cisto nic ne moti to, da ne vem. Pred mnogo leti sem dobil v dar fejk Panerai, vreden kakih 50usd vvSingapurju, zadeva ke bila avtomatik in je bila tocna v nulo (kar original ni), delala je ene 20 let, dokler ni padla v vodo. Problem fejkov je edino zakonodaja, ki te lahko posteno opali na kakem EU letaliscu. Ocene da fejke nosijo fejk ljudje pa so kar nekaj. Kaj sploh pomeni fejk clovek? Kolk neumen moras bit da ćapca v firmato cunjah z rolexom z diamanti zamenjas za pravega bogatasa?
A revni ima robo iz kladuše in arizone, bogat (beri: "mu je posu rataŁ") pa originale? Izgledata pa oba isto,... še dišita isto. Pa oba imata EM optik petico,....