Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
kar se kompaktov tiče, kanon nekako rula. sicer ne vem točno, če gre notri v tvoj cenovni razred, ampak, kot napišem vsem, sploh Ixus serija raztura.
v soboto mi je nekaj nagajal objektiv, pa mi je kolegica posodila Ixusa 860 IS (sicer je 300€ plus) in se je dalo narediti prav zgledne slike, res. tudi filmčke sem snemal, in se da kar spodobno delati z njim.
Če imaš višek denarja, pa zmaga Olympus mju 1030 SW. Lastim si ga dober teden in lahko rečem, da glede na to, čemu je namenjen, je fenomenalen. Odporen na padce, prah, pritiske in vodotesen do globine 10m. Pa še široki kot ima in precej hiter je. Stane pa pri nas zasoljenih 417€.
tnx obema ... služil bo kot nadomestilo za Canon S2, ki sem ga prodal, ker imamo doma tud Nikona D40x in mi je brezveze imeti 2 taki vlki kišti za slikanje
Vse kar si napisal je zelo res, nisi pa omenil, da filmčke 640x480 30fps snema le do 10 sekund v enem kosu, za daljše posnetke pa le v 320x240 in 15fps, pa tudi kavaliteta fotk in zlasti zvoka je bolj tako-tako. Ker precej fotografiram pod vodo bi že zdavnaj imel kakega Olympusa iz serije SW, vendar pa ga nimam ravno zaradi omenjenih slabosti.
Za daljše posnetke dela 640*480 @15 fps, dolžina omejena s kartico. Če pa kupiš Olympusovo xD kartico z oznako M+. je tudi pri 640*480 @30fps omejitev le kapaciteta kartice. Pri vsem skupaj me pa filmčki na splošno ne ganejo in jih le redko uporabljam. dslruser.press
Same fotke sploh niso slabe, sploh če se zavedaš, da slikaš s folded optiko. Vzemi katerikoli aparat tega ranga in primerjaj kvaliteto. Sam uporabljam vse skupaj pri 5 MPjih in je stvar popolnoma zadovoljiva. Pri tem ga pa lahko uporabljam v pogojih, kjer pri drugih ne bi niti razmišljal, da bi jih s sabo jemal. Recimo kajak na Zrmanji tekom preteklih praznikov. Pa stvar ima še premaz na sprednji šipi (ki ni ravno leča), zaradi katerega voda takoj odteče in nimaš težav z nabiranjem kapljic gor. Če se že kakšna vgnezdi, pa ga samo še enkrat namočiš v vodo in je zadeva rešena.
Skratka, aparat služi svojemu namenu, to je, slikanju v neprijaznih okoljskih pogojih.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.