Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Včasih me prime, da bi kupil kako ameriško delnico. kje in kako to kupiti? za domačo borzo imam račun pri nlb. tujine pa ne poznam. bi pa nekaj preverjenega, ne kakšen šušmuš.
Včasih me prime, da bi kupil kako ameriško delnico. kje in kako to kupiti? za domačo borzo imam račun pri nlb. tujine pa ne poznam. bi pa nekaj preverjenega, ne kakšen šušmuš.
Tole je druga fasada za IBKR. Sej ok, imas šlo nsupport pa prstimajo ti vse za davke vsako leto baje, da tebi ni treba (če bi človek kupoval kaj drugega kot Acc ETFe), samo da se ve, da plačaš za nekaj, kar je drugače zastonj...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.