Nakup Chevrolet Spark 1.0 base

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.378
1.241
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Upyzdomater kak je grdi
uf-1.gif
fascinira me da dejansko kdo obstaja ki je to pripravljen kupit. Pa se nekaj, lahko ima 25 zvezdic pa vse mozne 3crkovne kombinacije varnostne opreme, to ne spremeni dejstva da je mala nikakva korejska piksna, katera se skrci na pol metra ob lazjem trku.

64 km/h offset trk ni ravno lažji trk, ne? In na sliki ni videt, da bi se skrčil na pol metra.

Za razliko od predlaganih 15 let stari nemških ubervagnov, recimo BMWjeve trojke ...

Ali pa recimo Vectra tistih časov, ki jo je kar lepo zlomilo

Da ne govorimo o temm, da ima avto z ESP veliko večjo možnost, da sploh ne bo udeležen v trku (in da je med uporabniki tako opremljenih avtov veliko manj poškodb in smrti).

Mimogrede: na hitro sem pobrskal po avto.net za letnik 2010 avte z našteto opremo in manj kot 8.000. Ni kaj videt.

Nazadnje urejeno:

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.378
1.241
113
www.adriamedia.si
evil.gif

Zato pa jih.

Pa Chevrolet je (čisto uradno) ameriška znamka (dokaz za to je tudi dizajn, še posebej znotraj - korejci sami znajo stvari lčepše narediti, recimo Hyunfai - vsi tisti modri števci, oblika radia, displeji - vse to je najbolj tipično za ameriške avte tega razreda). Da so avti narejeni v Koreji je pač posledica globalizacije. Saj tojote tudi delajo v turčiji, pa je to japonec, porscheje na slovaškem (pa je švaba), audije na madžarskem, ople pa v španiji ...

Alijen

Fizikalc
25. jan 2009
1.343
5
38
V goricah
Spark je naslednik matiza ni pa to več matiz ne po tehnologiji ne po izgledu. Zakaj je dobil spark 4 zvezdice? Ker nima ESP-ja serijsko pri vseh modelih. Torej če imaš sparka z esp-jem je potem 5 zvezdic.

Bolj me zdaj zanima kaj sta zdaj rekla stari dva?
smile-1.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.378
1.241
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Alijen pravi:
Spark je naslednik matiza ni pa to več matiz ne po tehnologiji ne po izgledu. Zakaj je dobil spark 4 zvezdice? Ker nima ESP-ja serijsko pri vseh modelih. Torej če imaš sparka z esp-jem je potem 5 zvezdic.

Bolj me zdaj zanima kaj sta zdaj rekla stari dva?
smile-1.gif

Khm? Zakaj pa meni to pojasnilo oz. vprašanje?

WHITESNAKE

Pripravnik
10. okt 2007
139
0
16
LJ
Hmm, vidim da se je razprava raživela. Danes ali jutri bosta šla na probno vožnjo in sicer s Sparkom in konec tedna tudi z Skodo Fabio 1,2. Razlika v ceni je cca 1800€, Sparka im ponujajo za 7200€ se pravi 1,0 mašina, ABS, klima, 6x airbag............ in Fabia oprema ambiente 1,2 za cca 8900-9000€. Nekdo je gor omenil drage servise za sparka, a to dejansko drži?

Alijen

Fizikalc
25. jan 2009
1.343
5
38
V goricah
Spark s to barvo veliko lepše deluje kot ta fabia spodaj. Fabia je originalna samo s kako živo zeleno barvo ali kero drugo živo

tesfalar

Fizikalc
1. nov 2008
1.133
96
48
Citat:
Uporabnik WHITESNAKE pravi:Nekdo je gor omenil drage servise za sparka, a to dejansko drži?
Za Ševija ne vem, ker pa je govora še o Škodi; servis (prvi redni) na 15.000 km za Octavio bencinar je bil točno 68,00 EUR.