Hmmm... a zdej pa ni vec Golf v igri? Moje mnenje je, da je vsak nov avto je boljsi, kot 15 let star Golf... Tudi ce gre za Chevrolet, Dacio ali pa kaksen drug avto, ki NI Golf
...
Citat:
Uporabnik Alijen pravi:
Po siolu
Redno servisiranje do 120.000 km: 2166,44 EUR
15.000 km: 237,78 EUR / 30.000 km: 283,22 EUR / 45.000 km: 237,78 EUR / 60.000 km: 324,44 EUR / 75.000 km: 237,78 EUR / 90.000 km: 283,22 EUR / 105.000 km: 237,78 EUR / 120.000 km: 324,44 EUR
Več pa ti ve povedat nekdo ki vozi Chevroleta
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Za 6.5k eur. razlike v ceni se res ne.
Da niti ne govorimo o varnosti v enem in drugem...
Citat:
Uporabnik maddog pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Za 6.5k eur. razlike v ceni se res ne.
Da niti ne govorimo o varnosti v enem in drugem...
To ti o Sparku ?
Rabljen avto za 2k, v zepu imata 5k za popravila, na avtu nima kaj crknit drazjega kot 500€. Rajse to kot 7500€ za novo gajbo take klase + zlate uradne servise. Rop pri belem dnevu.
Citat:
Avtomatska dvopodročna klima, ASR, BC, servo, električni pomik prednjih stekel, ABS, 6 x air bag, daljinsko centralno zaklepanje z funkcijo daljinskega odpiranja in zapiranja prednjih stekel, naslon za roke spredaj s predalom, hlajen predal pred sovoznikom, avtoradio s kasetnikom, prekloplopljivi prednji sovoznikov sedež, deljiva zadnja klop, nastavlijv voznikov sedež po višini, nastavljiv volan po višini in globini, meglenke, fallow me home(do 3 minute prižgane zasenčene kratke luči, da se lahko varno napotiš iz avta do vhodnih vrat ponoči), pomična zadnja klop (kot v twingu)pa še kakšna malenkost se najde
Citat:
Uporabnik Fonzl pravi:
Citat:
Avtomatska dvopodročna klima, ASR, BC, servo, električni pomik prednjih stekel, ABS, 6 x air bag, daljinsko centralno zaklepanje z funkcijo daljinskega odpiranja in zapiranja prednjih stekel, naslon za roke spredaj s predalom, hlajen predal pred sovoznikom, avtoradio s kasetnikom, prekloplopljivi prednji sovoznikov sedež, deljiva zadnja klop, nastavlijv voznikov sedež po višini, nastavljiv volan po višini in globini, meglenke, fallow me home(do 3 minute prižgane zasenčene kratke luči, da se lahko varno napotiš iz avta do vhodnih vrat ponoči), pomična zadnja klop (kot v twingu)pa še kakšna malenkost se najde
Jebatga, čez devet let bo mel mogoče tud tolk opreme...
Mislm resno, a so vsi moderatorji na dopustu al kaj?
Citat:
Uporabnik Fonzl pravi:
Mene v splošnem fascinira dejstvo, da človk eksplicitno napiše, da ga zanima nov avto, pa se potem usuje cel kup debilnih idej o 15 let starih drvarnicah.
Me zanima, če je kdaj kdo od teh že videl od blizu nov avto. Ker 15 let stare golfe smo že vsi. Vsaj tisti mal starejši...