Nakup Blackberry

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik vellno pravi:
Mogoce celo pustis Bluetooth skoz prizgan. Sam sem ga vmes ugasal a je ocitno vklop in izklop tudi potraten saj mi je vec baterije to pocetje pokurilo kot ce bi ga pustil zgolj prizganega. Obstaja pa verjetnost da sem takrat ko sem imel samo prizganega manj klical. Probaj pa bos videl.

Jaz težav z baterijo nekako nimam, ker je vsaj eno uro na dan na polnilcu v avtomobilu, med vikendom je pa "idle" in pod pol ne pade skoraj nikoli
smile-1.gif
.

Jernej

jernejd

Majstr
2. sep 2007
1.328
153
63
Citat:
Uporabnik PeternelG pravi:
Zanima me še katero navigacijo si naj naložim? Naj bo zastonjska :D

Nimam pojma. Najbrž sem edini, ki uporablja BB takšen kot je, brez kakršnihkoli programčkov
smile-1.gif
. Ima vse, kar imajo veliki...

A "Google maps", ki jih imaš gori, ni zadovoljiv?

Jernej

PeternelG

Pripravnik
3. nov 2010
158
0
16
37
ŽIRI
Se mogoce malo butasto uprasanje. Je mogoce BBja tudi "crackat" na nacin kot iPhone in Cydia? Da potem dostopas do novih nastavitev ipd?

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Kolikor mi je znano se da nalagati le kakšne "hibridne OS-e" in s tem pridobiš kakšne novosti, ki jih recimo za trenutni OS tega telefona ni. Ponavadi kaj skuhajo iz OS-ov novejših aparatov.

Do sedaj so bile te novosti bolj v smislu: večja odzivnost, boljše upravljanje z baterijo, hitrejši gps fix, hitrejši browser ipd..

japke

Fizikalc
13. avg 2007
1.349
12
38
44
skoz okol
kater Weather app uporabljate?
men je še najboljši BeWeather...

Glede Track pa sam uporabljam bbTracker (ni na Appworldu)
Endomondo je tud ok..

navi je pa najboljša Google maps... žal.

PeternelG

Pripravnik
3. nov 2010
158
0
16
37
ŽIRI
Citat:
Uporabnik undefined pravi:
Kolikor mi je znano se da nalagati le kakšne "hibridne OS-e" in s tem pridobiš kakšne novosti, ki jih recimo za trenutni OS tega telefona ni. Ponavadi kaj skuhajo iz OS-ov novejših aparatov.

Do sedaj so bile te novosti bolj v smislu: večja odzivnost, boljše upravljanje z baterijo, hitrejši gps fix, hitrejši browser ipd..

Kje bi si pa jaz lahko o tem kaj več prebral?

PeternelG

Pripravnik
3. nov 2010
158
0
16
37
ŽIRI
Neki sem si na hitro prebral. Ne razumem pa če to kar direktno čez OS, ki je že na telefonu kopiraš?

Ker če prav razumem, potegneš eno "hibridno" verzijo iz neta in jo potem samo nalimaš v telefon?

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Gre za skoraj enak postopek kot pri normalnem nadgrajevanju. Edina razlika je ta, da poleg OS-a na računalnik potem "čez naložiš" še hibrid. Potem so potrebne *.cod datoteke "posodobljene" in normalno updataš. Ko potem na posodobljenem telefonu gledaš module, lahko vidiš da se verzije razlikujejo, ker potegnejo iz različnih OSov najboljše ven (včasih kaj starejšega bolje deluje ipd.).

PeternelG

Pripravnik
3. nov 2010
158
0
16
37
ŽIRI
Včeraj sem si naložil tale OS: Barracuda Crysis Multi Hybrid Series 534 for 9700/9780/9800 in pa HiBerryPro 2 for 9700. Pridobil sem na prostoru za instaliranje apllikacij. Trenutno sem svoje že naložil nazaj pa imam še vedno 95 MB prostora. Telefon je definitivno hitrejši, deluje popolnoma tekoče, tako da sem izredno zadovoljen s telefonom.