Citat:
Uporabnik sad pravi:
Dva otroška gresta komot v Octavio recimo... Čez 500 litrov prtljažnika.
Citat:
Uporabnik nepot pravi:
Razmišljam o menjavi starega avtomobila (-Škoda Octavia 1.8 T),
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Preberi si odgovor od SJTV1, argumentirano, mu je komot in mu to ustreza.
Ker ti je tako jasno mi prosim naštej te hudo jasne argumente, da pri enem frocu rabiš vsaj karavana, če že ne enoprostorca. Ker očitno sem zabit, da jih jaz tako jasno ne vidim (oz. jih sploh ne). Hvala.
evo ti en argument: ravno dno brez roba. Ce je treba se tudi z vilicarjem roba nalozi. Pa nalozi ti v nek 5V avto zadevo z vilicarjem. Sicer res da blokovci ne nakladajo zadev z vilicarjem, ampak po moji merivi je ze vilicar slatal. Tudi pri rocnem nalaganju je neprecenljivo ce neko zadevo ven potegnes, namesto da jo dvigujes cez tisti 20cm (ali vec) rob prtljaznika. Res da se otroska oprema ne naklada z vilicarjem vsak dan, ampak z otroci pride tudi kaka selitev v vecje stanovanje, obnova stanovanja.... Zakaj bi prekladal "zakle cementa" ce mi jih lahko gosposko z vilicarjem polozi v prtljaznik. Aja saj res, trgovci na dom vozijo.Citat:
Uporabnik sad pravi:
Preberi si odgovor od SJTV1, argumentirano, mu je komot in mu to ustreza.Citat:
Uporabnik merdzo pravi:
Jasno,da kupis karavana ali enoprostorca,mislim,zakaj bi clovek kupil 5v?
Ker ti je tako jasno mi prosim naštej te hudo jasne argumente, da pri enem frocu rabiš vsaj karavana, če že ne enoprostorca. Ker očitno sem zabit, da jih jaz tako jasno ne vidim (oz. jih sploh ne). Hvala.
Citat:
Uporabnik pinKING pravi:
Ne me je***t
Ti to resno?
Se enega narocijo pa kaj... Sprinter?
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Ok, a pa lahko napišeš zakaj je bolje? Kaj je lažje? Zmetat v prtljažnik? To je isto. A je karavan boljši, ker lahko naložiš do strehe? A ima ta karavan mrežo med prtljažnikom in potniškim prostorom? Nima, potem ne moreš naložit... Kaj je bolje? A je karavan daljši in imaš več placa na zadnjih sedežih? Ne vem, zato sprašujem, pa vsi znate zgolj napisat, da je jasno, da je karavan boljši.
ZAKAJ?
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
če pa je trend to, pa modno