Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
A misliš, da tovarna pozna prvo, drugo, tretjo....klaso avta?
Mene - kupca prav nič ne zanima kaj se dogaja v ozadju. Če plačam nov in brezhiben avto, želim brezhiben avto. Kdo bo nosil stroške šlampastega šleperista ali študenta v luki ni niti najmanj moj problem...
Jaz dobro poznam nekoga, ki je tam pred kratkim kupil avto. Avto na pogled sicer lep, ampak servisne pa ni. Avto je imel v oglasu 40k km, servisna pa seveda izgubljena. Prodajalec se je lepo zavaroval, ker na pogodbi nikjer ne piše stanje km. Sumim, da jih ima v resnici tam okrog 90-100k km. Je bila pa cena avta v primerjavi z ostalimi na a.netu v spodnji polovici. Ni pa nikjer vidno, da bi bil avto kaj skockan.Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Pa je že kdo dejansko kupil avto pri avtotrg. Keko...izkušnje?
ne, ampak trgovec pa pozna prvo, drugo, tretjo klaso popustaCitat:
Uporabnik YuGec pravi:
A misliš, da tovarna pozna prvo, drugo, tretjo....klaso avta?
Citat:
Uporabnik Speedy pravi:
Ima kdo izkušnje z avtodelto?
www.avtooglasi.com/index.php?lang=si&state=SI&mod=stk&oglas=T&ph=1&tid=253
Ima kdo izkušnje z AVTODELTO? Imam občutek da so kolega "nategnili" oziroma če ga niso ima res ogrmono smole. Ve kdo kaj več o njih? Nisem slišal veliko slabega več znjih in tudi marsikdo je zadovoljen z njmi, glede na prebrano po formuih. Prodajalec mu je v zatrdil da oni so avtohiša in imajo resen ugled in da si ne bi mogli privoščiti zbitih km itd... Avto pa sigurno iz Italije. Sam bi šel stran od avta, ampak kolega so prepričali, res je bil lep za pogledati. Gre se za golf 4.
Avto je bil NA ZUNAJ kot nov. po kratkem času pa sami problemi, ki se kar ne končajo.
Citat:
Uporabnik jure_jankovich pravi:
Ampak je pa sila zanimivo, da ko je govora o Golfu (VW), so težave čisto normalne.
Če bi bilo pol toliko napak pri Renaultu, bi bla cela mubaraka .....
Načeloma imaš pa prav, govora je o precej starem vozilu ... in v tem primeru ne moreš pričakovat, da bo vse OK. In ko se okvare začnejo, se za nekaj časa ne nehajo ....