Največji (najštevilčnejši) forum v SLO...

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Pomoje kkšn sloreactor pa avtomobilizem, mobisux tud ampak ne vem.. Alter se mi zdi da se kr približuje tem forumom.
cheer.gif

Fly

Guru
21. jul 2007
2.642
508
113
Verjetno na jokerju brišejo neaktivne uporabnike, da pride do takšnega razmerja med številom uporabnikov in številom objav

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Moj zadnji post na jokerju je bil 13. maja 2007, predzadnji pa 18. februar 2006. Torej je bila vmesna doba neaktivnosti več kot eno leto pa me še vedno niso brisali...

sevlje

Fizikalc
25. jul 2007
1.913
0
36
44
Selška dolina
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Število sporočil na uporabnika:

mobisux: 64
joker: 410
motosvet: 91
rtvslo: 28
avtomobilizem: 45
slo-reactor: 8
siol: 22
simpatije: 1,4

edit:

cheer.gif
Kaj šele bo čez kako leto...)

Te moram malo popravit. Če pogledaš tik pod naslov vsakega sporočila je tudi številka zaporednega posta. Npr moj je št 200.658. To pomeni, da je na alterju že več kot 200k postov v pol leta.
aplauz.gif

lp

ps: Ko je ravno debata. Danes Alter praznuje prvih 6 mesecev delovanja odkar je pokukal v javnost.
nahrung002.gif

Nazadnje urejeno:

hgard

Guru
22. jul 2007
4.082
582
113
Hm, jaz sem seštel število sporočil na prvi strani. Lahko, da jih je res 200.000 pa so med njimi brisana in zasebna.

sevlje

Fizikalc
25. jul 2007
1.913
0
36
44
Selška dolina
Ja, ta številka, ki sem jo napisal šteje popolnoma vsa sporočila na forumu. Med njimi ni zasebnih sporočil, so pa tista, ki so bila brisana in tudi sporočila iz privatnih podforumov, ki niso vsem vidni, zato tudi hodi do razlik.

lp

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.852
684
113
Zasebna sporočila so posebej. Če greš na katero zasebno sporočilo imaš zgoraj v naslovu ID sporočila. Pri meni je na zadnjem malo več kot 54k.

Drugače pa bi bilo zanimivo primerjati med sabo število aktivnih uporabnikov, kar pa je že problem definirati, kaj šele najti podatek za več različnih forumov.
Recimo na alterju je malo več kot 300 uporabnikov, ki so v zadnjem tednu napisali vsaj 7 sporočil. Če pa gledamo vse, ki so v zadnjem tednu napisali kakšno sporočilo, potem pa je ta številka kar 700.

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Ja, ampak med.over.net je težko forum, ne?

Ni se ti treba registrirati, folk skorajda nič ne debatira, ampak samo postavi vprašanje,... Skratka, to je medij, kjer - če nisi hipohonder - uletiš enkrat na pet let.
grin1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
Ja, ampak med.over.net je težko forum, ne?

Ni se ti treba registrirati, folk skorajda nič ne debatira, ampak samo postavi vprašanje,... Skratka, to je medij, kjer - če nisi hipohonder - uletiš enkrat na pet let.
grin1.gif

To drži le za nekatere zdravstvene forume.
Imaš podforume, kjer se dosti debatira, in so precej obiskani. Da ni obvezna registracija je pa kvečjemu prednost.

naprimer tole

http://med.over.net/forum5/list.php?151
http://med.over.net/forum5/list.php?17
http://med.over.net/forum5/list.php?95

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
T.i. starševski čvek je res obiskan, ostale dve, ki si jih citiral, pa sploh ne (v seksualni se je danes npr. debatiralo v neverjetnih treh temah, v samskem kotičku pa sploh ne).

Ampak če je starševski čvek merilo velikosti foruma, potem je veliko večji forum ringaraja.net.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik kozarec pravi:
T.i. starševski čvek je res obiskan, ostale dve, ki si jih citiral, pa sploh ne (v seksualni se je danes npr. debatiralo v neverjetnih treh temah, v samskem kotičku pa sploh ne).

Ampak če je starševski čvek merilo velikosti foruma, potem je veliko večji forum ringaraja.net.
Tisti trije linki so samo primer in ne odražajo najbolj obiskane forume na med.over netu. no ko si se že spotaknila na tiste neverjetne tri teme, na alterju se je v podobnem forumu danes debatiralo le v eni temi.