Največji kip Jezusa na svetu

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Na Poljskem blagoslovili največji kip Jezusa Kristusa na svetu

Najvišji Odrešenik 
stoji na Poljskem

Nikjer nisem zasledil, koliko je tole čudo stalo.

Ne bi raje nahranili par 10(dodaj poljubno potenco) lačnih ust?

Jaz tole razumem kot reklamo, s katero bodo služili. Razen, če mislijo potem s tem denarjem pomagati revnim.
priden.gif

Ker tole se mi zdi dobesedno delanje norca.
10.gif

pipo

Majstr
19. mar 2008
960
478
63
investicija v turizem

pametni poljaki, malo betona pa železa, pa ima mesto prilive naslednjih xx let
cool-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
A ni Mojzes včasih svoje vernike kaznoval, ker so naredili en kip ter ga častili?

hgard

Guru
22. jul 2007
4.101
592
113
Če se lotimo delat še večjega, lahko rešimo vsa slovenska gradbena podjetja
zmaga.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.596
5.182
113
Citat:
Uporabnik pediater pravi:A ni Mojzes včasih svoje vernike kaznoval, ker so naredili en kip ter ga častili?
Zlato tele je bilo njihov "bog". To je pač kip. Nisem zasledil, da bi zahtevali, da ga je treba častiti. Nekje napišeš, da je kip Jezusa in imaš turiste. Pametno. Če se pa veter menja, pa menjaš glavo in rečeš, da je kip Stalina.
Mi se pa ne moremo zmeniti, da bi naredili en zabaviščni center ali da bi denimo usposobili eno gramozno jamo, tako kot so je pri Gradcu. Lahko bi potem še rekli, da je motna voda zato, ker je vsak mesec blagoslovljena, če bi to pomagalo pri velikem obisku.
Po eni varianti so v Lurdu od začetka prebivalci sami nanosili bergle okrog kraja, da bi novi turisti mislili, da so jih pustili ozdravljeni ljudje. Kdo bi jim zameril. Takrat drugega turizma kot je verski, skoraj ni bilo. Danes pa pač obešamo table, da je voda čista in da je ta in ta inštitut to potrdil. Pa verjemi, kdor hoče.

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

2. božja zapoved.

Ne delaj si rezane podobe in ničesar, kar bi imelo obliko tega, kar je zgoraj na nebu, spodaj na zemlji ali v vodah pod zemljo! Ne priklanjaj se jim in jim ne služi, kajti jaz, GOSPOD, tvoj Bog, sem ljubosumen Bog, ki obiskujem krivdo očetov na sinovih, na tretjih in na četrtih, tistih, ki me sovražijo, 6 toda izkazujem dobroto tisočem, tistim, ki me ljubijo in izpolnjujejo moje zapovedi.

Torej bo bog sedaj kaznoval Poljake...

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Mogoče muslimanska....

Naša je na prešuštvuj..... bog naj ti oprosti nevernik!!!

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Citat:
Uporabnik pediater pravi:A ni Mojzes včasih svoje vernike kaznoval, ker so naredili en kip ter ga častili?
Zlato tele je bilo njihov "bog". To je pač kip. Nisem zasledil, da bi zahtevali, da ga je treba častiti. Nekje napišeš, da je kip Jezusa in imaš turiste. Pametno. Če se pa veter menja, pa menjaš glavo in rečeš, da je kip Stalina.
Mi se pa ne moremo zmeniti, da bi naredili en zabaviščni center ali da bi denimo usposobili eno gramozno jamo, tako kot so je pri Gradcu. Lahko bi potem še rekli, da je motna voda zato, ker je vsak mesec blagoslovljena, če bi to pomagalo pri velikem obisku.
Po eni varianti so v Lurdu od začetka prebivalci sami nanosili bergle okrog kraja, da bi novi turisti mislili, da so jih pustili ozdravljeni ljudje. Kdo bi jim zameril. Takrat drugega turizma kot je verski, skoraj ni bilo. Danes pa pač obešamo table, da je voda čista in da je ta in ta inštitut to potrdil. Pa verjemi, kdor hoče.

Mah, tak kot se spravljajo k Megalaksiji se že vidi, da nikoli ne bo nič iz tega...

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ne delaj si rezane podobe in ničesar, kar bi imelo obliko tega, kar je zgoraj na nebu, spodaj na zemlji ali v vodah pod zemljo! Ne priklanjaj se jim in jim ne služi, kajti jaz, GOSPOD, tvoj Bog, sem ljubosumen Bog, ki obiskujem krivdo očetov na sinovih, na tretjih in na četrtih, tistih, ki me sovražijo, 6 toda izkazujem dobroto tisočem, tistim, ki me ljubijo in izpolnjujejo moje zapovedi.

Torej bo bog sedaj kaznoval Poljake...

hysterical-1.gif

Težki intelektualci na forumu, res, priznam, z vsako temo sem bolj presenečen.
aplauz.gif

patriot,
ma nahranili bi lahko celo Afriko in pol Azije. Vprašanje je le, kakšna korist bi bila od tega. Tako kot je vprašanje, kakšna korist bo od tistih takozvanih strupenih plinov, zaradi katerih sedaj po us and a umira na stotine tisoče živali.
smirk-1.gif

torek

Pripravnik
28. okt 2007
269
0
16
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Na Poljskem blagoslovili največji kip Jezusa Kristusa na svetu

Najvišji Odrešenik 
stoji na Poljskem

Nikjer nisem zasledil, koliko je tole čudo stalo.

Ne bi raje nahranili par 10(dodaj poljubno potenco) lačnih ust?

Jaz tole razumem kot reklamo, s katero bodo služili. Razen, če mislijo potem s tem denarjem pomagati revnim.
priden.gif

Ker tole se mi zdi dobesedno delanje norca.
10.gif

Pri vsakem nakupu ali uporabi dobrine (razen ob zaužitju hrane ko smo zares lačni) se lahko vprašamo "ali ne bi s tem raje nahranil xxx lačnih ust"

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Mogoče muslimanska....

Naša je na prešuštvuj..... bog naj ti oprosti nevernik!!!
Ti pa nisi veliko bral svetega pisma a ne?
No za domočo nalogo odpri sveto pismo pa ponovi zapovedi.