Itak... mene so tu enkrat napadli, kako me najemodajalec nateguje, ker sem plačevala tudi rezervni sklad (slabih 14€). pač lastnika sta mi vrgla račune za par let nazaj (sta prej sama notri živela), toliki so stroški, ti vse plačaš, meni daš pa tokle. Najemnina je bila nižja od podobnh stanovanj v tem koncu (resda sta bila lastnika žlahtnika). Pač odselila sta se na drugi konec slovenije, ni se jima dalo zahebavati z enimi računi da, z drugimi ne, pa pregovarjanje. Da sem jaz rezervni sklad plačevala je semantika. Onadva sta toliko in toliko na koncu hotela imeti, če bi zapela za rezervi sklad, bi mi najemnino dvignila. Pa ne za 13,47€ evrov, najmanj 20, da ni treba se z drobižem zafrkavati. Budala tisti, ki misli da si je znižal najemnino s tem neumnostmi.
Po drugi strani je pa znanka dajala v najem hišo eni veliki tuji firmi. najemnina da dol padeš, ampak vsi stroški notri, razen telefona v tujino. vse račune je potem ona plačevala. tak so bili pač zmenjeni, ostalo ji je pa bistveno več kot če bi plačevali najprej postavljeno najemnino, pa potem sami račune.