Najdi.si SMSi

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
nope, iz mailov se ne da več, sem jaz kšn mesec nazaj probavala
wink-1.gif

Luchka

Pripravnik
6. dec 2007
216
0
16
Se strinjam, čisto preburna reakcija. No ja, kaj se hoče. Vsekakor je pa res, da za bolj resno rabo SMS-jev je M:namiznik boljša ideja. Mislim, dostikrat je tako, da moraš neki stranki poslati sms, tisto pa res ne more najdi.si spodaj pisat, no. Hehe.

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
Pozdravljeni g. Google! Zanima me, kdaj bi se lahko oglasil pri vas na razgovoru za službo? LP, Janez. (poslano iz Najdi.si)
wink-1.gif

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Edino kar pri SMSih iz najdi si ni dobro je to, da se takoj ne izpiše pošiljateljeva številka, da bi ti lahko kdorkoli enostavno odgovoril na sms.

Kar se pa šparovnosti tiče pa mene niti malo ne moti, če piše poslano iz najdi.si-še celo bolj cenim takega človeka, ker vem, da ne razmetava denarja po nepotrebnem.

Da bi punco motilo to, da ji smse pošiljam iz najdi.si, me sploh ne bi bilo treba odsloviti, ker bi jo že jaz prej nekam poslal.

Semantique

Pripravnik
17. mar 2008
783
0
16
fikus: se strinjam s tem, ampak zdaj si nek naročnik Itak Džabes niti slučajno ne želi, da bi šel na Najdi.si pošiljat SMS, ker čisto nič ne prihrani.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
vsega pač ne moreš imeti
wink-1.gif
pr men itak ni problema, ker pišem več ali manj stalno določenemu folku in so se cifre že navadl, tist pa k ni staln, se pa podpišem, pa se bo že znajdu, da mi odgovori.

Enim se pač dzabest paket ne splača imet.

SeBr1nG

Pripravnik
10. nov 2007
118
0
16
Res je pri Najdi.si SMSih najbolj moteče to, da ni možno enostavno odgovoriti na številko pošiljatelja... se zna zgoditi, da bodo to (nazaj) omogočili?