1. Jaz sem realen, zato ker ne hvalim samo ene navigacije. Ti šteješ nakup v Grazu za normalen nakup. Ne vem, no. Prevoz me pride blizu 100€. A je to še vedno normalen nakup. Moj najbližji trgovec z garmin napravami je oddaljen 2km od mene in on mi te naprave za ta denar ne more prodat. Torej, ne govori o ugodnem nakupu. Itak ga pa ne rabim kupit, ker lahko dobim na test katerokoli garminovo napravo, za navigacijo bom pa uporabljal kaj drugega.
2. Ga nima, ker ga ne rabi.
3. Za kar pa je treba odšteti dodatnih 100 in več ojrov. Za topografske karte uporabljam Ozi explorer, ne pa nekega zmazka od nevemkoga, ki paše na garmin napravo.
4. Samo Garmin, ali tudi kaj konkurenčnega? Pred letom in pol testirano po Nemčiji. Garmin se skrije celo pred AutoRoute.
5. Zakaj bi pa običajen uporabnik moral znati narediti POI točke? Zase si jih naredim, kakor mi paše. Res pa je, da sem si jih naredil samo v Sygicu in iGo. Pa še to samo kot zanimivost, ker jih sploh ne rabim. Do sedaj sploh nisem vedel, da so POI točke problem, ki ga je znal rešit samo garmin.
6. Aja?
7. Saj bo počasi. Best buy se popolnoma drugače sliši, kot pa najboljša navigacija. Best buy - bilo in minilo.
Citat: Kje dobim kaj boljšega za 99EUR out of box?...
Odgovor: nikjer, ker je zmanjkalo. Saj poznaš tisto zgodbo o paradajzu za 2 in 10 €..., ali pa tisto o sendvičih za 10 centov.
Mogoče še zanimivost o MM garminih. Moji znanci dobro služijo na račun naprav, kupljenih po 99... treba naložit AR, pa zamenjat jezik... pa gre 100 - 150 ojrov. Jaz se s tem uradno ne ukvarjam... in komaj čakam še kakšno podobno akcijo.
,
Edit: ko me znanci sprašujejo katero navigacijo kupit, jim prav tako priporočim garmina. Vendar ne zato, ker bi bila to dobra navigacija in ker ima mapsource, temveč zato, da imam mir pred njimi. Če kdo kaj teži, mu samo rečem, da zna garmina uporabljat vsak bedak in da tudi njemu ne bo težko.