Najbolj zanimiva ženska ...

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Potem to ni več samo prijateljica, ampak potencialen fukmaterial
rolleyes-1.gif

Recimo, ampak kot si sama rekla, potencialni, ker se res redko uresniči in ker mi to sploh ni primarna funkcija!!

in potem pridemo do Intelektualne kurbe
grin1.gif

Odvisno kolko si močen oz. kolko izkušenj imaš. Pri meni ne bo več potegnilo!!

dokler greš z njo v šopping z mislijo:"upam da bo enkrat padla" ali kaj podobnega..... je to to, kar se že zgoraj napisal

Ehhhh, pri intelektualnih kurbah gre za čustveno navezanost. Torej, če bi šel v šoping z mislijo:"Hjoj, upam, da me bo neskoč ljubila tako neskončno in čisto kot jo jaz."
wink-1.gif

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
zakaj potem preprosto ne rečeš, da greš zaradi preganjanja dolgčasa in gledanje drugih riti ?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Moja mama. Hrani me, pere mi (v 23 se še ni pritožla), naučila me je za sabo pospravlat, lepo obnašat in bit dober človek.
Edino uporabo alkohola mi je bol slabo razložla. Pa nič hudega.
smile-1.gif

Čuva mojga psa ko haram okoli, prenaša moje brezvezne šale, me zagovarja pred fotrom in mi je poskrbela
za stanovanjski problem. Zlata mama
grin1.gif

Sam pa včasih kako rožo prnesem k bajti.

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:

Ehhhh, pri intelektualnih kurbah gre za čustveno navezanost. Torej, če bi šel v šoping z mislijo:"Hjoj, upam, da me bo neskoč ljubila tako neskončno in čisto kot jo jaz."
wink-1.gif

Ufff, čist mimo načrt
cool-1.gif

Jaz sem nekaj časa haral z eno ko jo je predkratkim fant pusto, sem poslusal njene tegobe in težave,
bla pa mi je zelo všeč. In tu je treba pazit da ne padeš v "friend zone", res boš vedel vse o njej, ampak
posebne "akcije" tu nebo...
In s to frčafelo, sma šetala okol po torticah in kafejih, šla v klube... Jaz sem mel itak hude načrte, za njo
pa sem bil samo prijatl. In ker je bla do mene čist hladna, sem se tut jas ohladil, in staknil novo, tako
"neranjeno" ko je zvedla se je delala užaljeno, sem mislo "Opa, to je vredi, očitno nekaj ji ne štima"
finta je bla samo, da ne da je bla fauš, ampak to da mam jas novi par jošk pod roko, je njej avtomacko
vzelo frenda oz. več ni bla "Prva pri njemu"... Katastrofa. Lahko zgubiš obe v taki igri...

Tak da nikol se več ne zapletam z čustveno razvalino. Počakam da prebrodi, pa pol gasa.
Sicer zdaj ni potrebe po iskanju nove ribe, ampak vem za drugič...

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
jop... noče te pustit da greš normalno z drugo, ampak.... sama pa te tudi noče v podrobno obdelavo

tipičen primer i.k.
smile-1.gif

lovelove

lovelove
23. jul 2007
2.788
0
36
116
zravn komšije
klošar...... ej ej ej ej.....

o babah se hočeš naučit prek računalnika.....

pejt raj ven in meso tudi dejansko poskusi.....

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik lovelove pravi:
klošar...... ej ej ej ej.....

o babah se hočeš naučit prek računalnika.....

pejt raj ven in meso tudi dejansko poskusi.....

Jaz sem vas samo hotel napeljati na temo, da bi vam potem lahko napisal, s kakšno kokošjo imam opravka. Pa čeprav je lepa ko hudič!
grin1.gif

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
..., ki jo poznate ... Verjamem, da vsak od vas pozna kako zelo zanimivo žensko. Dejte jo prosim opišite tukaj, v kakšnem odnosu sta ... Ker vem ... 100 ljudi, 100 čudi, bi znalo biti zanimivo.
smile-1.gif

mani je tvoja mama zenimiva
frown-1.gif