Najbolj "neumni" izumi v avtomobilski industriji

sajkek

Guru
16. mar 2008
40.031
14.104
113
uf a BMW je samo za alter voznjo??? drugače pa daily kitajc??? krejzi šit.

tesla ima to vrhunsko rešeno, odpereš avto pa je že na tvojem režimu, avtomatsko in hitro. In to za 28k€... drugi lahko samo pušijo k. Resno , ene stvari je tesla tako poharalo, da drugim nič jasno... Mislim da je mercedes zdaj komaj prešel na te režime... in ja fizičnih gumbov za nastavitev dejansko ne rabiš, enkrat naštelaš in je to to, pa tu pa tam kakšna modifikacija, klik na shrani pa voziš dalje.

gr69

Guru
15. dec 2009
12.204
3.211
113
še v SLO - ampak komaj
Raje si priznajte, da je v vsakem izmed nas malo Monka.
Tudi jaz desni sedež “poravnam”, ko sem sam v avto. Desni naslon me ne moti, dokler ni v kaki skrajni legi.
K sreči je desni zic ročni in položaj lahko hitro in direkt iz voznikove strani (razen naslona) premaknem.

jezek

Guru
24. jul 2008
5.980
2.718
113
Jaz sem tudi nekaj casa, potem pa obupal. Enostavno folk ne zeli z nogicami mahat v prazno 1 meter od pozarne stene

Najbolji

Guru
20. feb 2008
5.860
1.301
113

tesla ima to vrhunsko rešeno, odpereš avto pa je že na tvojem režimu, avtomatsko in hitro. In to za 28k€... drugi lahko samo pušijo k. Resno , ene stvari je tesla tako poharalo, da drugim nič jasno... Mislim da je mercedes zdaj komaj prešel na te režime... in ja fizičnih gumbov za nastavitev dejansko ne rabiš, enkrat naštelaš in je to to, pa tu pa tam kakšna modifikacija, klik na shrani pa voziš dalje.

Dober si, da se ti se da razlagat. Ampak ja, sej bo.

bev

Majstr
25. apr 2017
572
404
63

Kva? A to zna tesla? In ostali pušijo? Tipičen teslaš, ki je prebral navodila, žal samo teslina. Pred 30 leti sem imel zice s spominom. Tehnika je zdaj tolk napredovala da je knofe s spominom povezala s telefonom. Vau.

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco in jendomen

delavec44

Guru
17. dec 2012
4.170
2.884
113
Kaj zvočnih ukazov pa nobena "premija" ne podpira? Če so že povsod motorčki, bi lahko komot namesto gumbov. Da ne govorimo o vsemu kar je itak na touch. Pa še bolj varno bi bilo med vožnjo.

jezek

Guru
24. jul 2008
5.980
2.718
113
To pa ne vem, ce dela za zice. Jaz za par mesecev falil popolno podporo, tako da samo nekaj besednih ukazov dela. Npr. navigiraj tja, poklici tega...ko pa recem open window...pa rece opening....potem pa rece funkcija TRENUTNO ni na voljo, ko pa recem set temp to 22 pa rece takoj funkcija NI PODPRTA... Zica še nisem probal, ampak dvomim. Dejansko pa bi jaz Boss command uporabil veliko bolj pogosto kot pa prizgem tempomat ali spustim volan