Najbogatejši na svetu z zavarovalno pogodbo??

SHARK1

Globus
3. okt 2012
3.643
2
36
A je tole resna novica ali šala? Sliši se neverjetno,da bi neka zavarovalnica podpisala tako pogodbo
crazy1.gif

http://www.siol.net/novice/svet/2015/03/max_herve_george.aspx

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.657
3.936
113
Ljubljana
hmpg.net
To sicer pase v rubriko saj ni res, pa je, vendar so clanki o gospodu na voljo iz leta 2012, ko je Aviva izgubila na Francoske sodiscu.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
Ne vem, je zadeva larifari, ali kako je možno, da je on edini s takšno pogodbo?

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Jih je še, vendar ne izkoriščajo tako menjavanje med skladi.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.081
-8.781
113
Saj ti vse piše v članku. Bilo jih je več, a je večina s časom zamenjala zadevo za kaj drugega.
Malo se jih je poglobilo v zadevo in jo začelo izkoriščati.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Jih je še, vendar ne izkoriščajo tako menjavanje med skladi.
Izkuriščajo? Zavarovalnica mu to nudi.

Nisem mislil v takem tonu, da "izkoriščajo" zadevo, kot slabšalno, temveč kot zadevo, da jim koristi v njihovo dobro, kot korist za njih, čeprav beseda ravno to pomeni. Upam, da mu ne bodo zavore odpovedale, ker le v primeru smrti pogodba propade.

SHARK1

Globus
3. okt 2012
3.643
2
36
Zavarovalnica po mojem ne bo dopustila,da bi šla zaradi njega v stečaj. Če jim ne bo uspelo po pravni poti,se res zna zgoditi,da mu bodo nekega dne odpovedale zavore...

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Če je pogodba še uradna in proti njej trenutno še ne ukrepajo, ne vem, zakaj ni bilo možno? Sicer poskušajo izpodbijati, vendar, če bi bila res kaka uradna napaka v njej, bi jo lahko enostavno prekinili. Tako pa poskušajo z "goljufijami" in izgovori preklicati pogodbo. Kakšne so te goljufije in izgovori? To so predvsem fraze....ammm, agent ni bil pri sebi, ko je pisal pogodbo, ...ga je srat tiščalo, pa ni trezno razmišljal,....mu je umrl družinski član, .....je imel virozo,.... in take podobne cvetke. Sicer bo verjetno na koncu zmagala zavarovalnica, ker bo človek enostavno najverjetneje "umrl"

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik SHARK1 pravi:
Zavarovalnica po mojem ne bo dopustila,da bi šla zaradi njega v stečaj. Če jim ne bo uspelo po pravni poti,se res zna zgoditi,da mu bodo nekega dne odpovedale zavore...

Elegantna in predvsem najcenejša rešitev. Ja, treba je it v miljarde, nekaj (10) miljonov ni dovolj...
rolleyes-1.gif
Pa kaj če je zavarovalnica zaj..., ji je treba zato dobesedno vse pobrat?!

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik karamarko pravi:
Kot da zavarovalnica/banka ne bi vsega pobrala tebi
smirk-1.gif

I know. Predvsem sem hoto povedat, da jaz nebi tvegal, da me bek spravijo... Sicer bi se s tako količino denarja lahko zeeelo dobro zazihral, samo lovke/zav. agenti sežejo daleč pa nebi hoto met ves čas v mislih, da sem tarča
smirk-1.gif

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Točno tako, zakaj bi bil prizanesljiv do zavarovalnice? V obratnem primeru bi mu pobrali vse kar se da! :D

SHARK1

Globus
3. okt 2012
3.643
2
36
Citat:
Uporabnik iMM pravi:
Točno tako, zakaj bi bil prizanesljiv do zavarovalnice? V obratnem primeru bi mu pobrali vse kar se da! :D

Predvsem iz razloga,ki ga imaš napisanega en post pred tabo.
Realno,glede na dejstvo,kako funkcionira naš svet...res misliš,da mu bo zavarovalnica pustila,da postane miljarder?
grims-1.gif

Po mojem malo naivno razmišljanje,so določene posameznike razne korporacije že za precej manjše zneske spravile s tega sveta. Jaz bi raje pobral tistih nekaj deset mio,pa lepo mirno živel naprej.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
Ko bo hotel prekiniti in dvigniti denar, bodo skladi padli na nulo. So pa to zgodbo razni naši KD, Profocio in podobni finančni svetovalci radi prodajali kot referenco, kako se da zaslužiti z vlaganjem v sklade. Sem zato mislil, da je zgodba namišljena. Seveda so jo malo drugače pripovedovali našim neukom, ki so sklepali da se prek njihovih polic enako služi.