Nadrejeni - podrejeni in vse te tegobe

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Pri meni bi ti prvi letel iz službe. Dejansko si nesposoben za opravljanje svojih delovnih nalog, poleg tebe pa še vsi ostali, ki se slinite in ne opravljate svojega dela. Veliko jih je, ki iščejo službe. Prvo opozorilo, drugo opozorilo, nasvidenje. Izredna odpoved (huda malomarnost in kršitev svojih obveznosti). Simple and effective. Pa se mi potem slinite.

Kaj se maš za sliniti, v prostem času počni kar te je volja, zaradi mene jo trije nabijajte. Če je deklica sposobna in opravlja svoje delo za razliko od vas, mi je čisto vseeno, če vsak dan hodi v miniki in visokih petkah.

Pr nas bi ti odletel že na razgovoru, ker ti zgleda ni jasno, da minica nima kaj delat na resnem delovnem mestu.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Pri meni bi ti prvi letel iz službe. Dejansko si nesposoben za opravljanje svojih delovnih nalog, poleg tebe pa še vsi ostali, ki se slinite in ne opravljate svojega dela. Veliko jih je, ki iščejo službe. Prvo opozorilo, drugo opozorilo, nasvidenje. Izredna odpoved (huda malomarnost in kršitev svojih obveznosti). Simple and effective. Pa se mi potem slinite.

Kaj se maš za sliniti, v prostem času počni kar te je volja, zaradi mene jo trije nabijajte. Če je deklica sposobna in opravlja svoje delo za razliko od vas, mi je čisto vseeno, če vsak dan hodi v miniki in visokih petkah.

Pr nas bi ti odletel že na razgovoru, ker ti zgleda ni jasno, da minica nima kaj delat na resnem delovnem mestu.

Dejansko ne razumeš kaj pomeni človeška integriteta. Če podjetje nima določnega dress code, potem je moja napaka oz napaka vodstva, da nisem implementiral pravila v podjetje glede oblačil. Pa ne klasificira se vsako krajše krilo kot "nespodobno". In ja sem že imel razgovore, kjer so kandidatke prišle v mini krilu pa zaradi tega niso bile nič slabše obravnavane, če je CV špica, pshiološki preizkus, praktični preizkus in osebni feedback ok, je to to.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.441
3.827
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
467716-post_slo.gif

Vsaj en normalen. Ne vem v kaksnih podjetjih delajo nekateri tukaj, ampak glede na komentarje so vsi bodisi low-end elektroinstalaterji, gradbinci ali mizarji, z IQji in nazorom ki je temu primeren.
uf-1.gif

Pri eni od mojih strank je bila najbolj "junior" asistentka/Project Coordinator v prostem casu "Gogo dancer"... Pa je ni nihce vsak dan probal nategnit na hodniku :S

467716-post_slo.gif

My point Exactly

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.441
3.827
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:

Jaja. Ona je kriva, ker jo vsi hočete nategnit.
hysterical-1.gif

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Moja sodelavka je bivša playmate, pa moški nimamo problemov s koncentracijo pri delu in na sestankih.
smile-1.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Mislis, ljudje ki smo se sposobni kontrolirat, in nismo mnenja da je vsaka zenska ki pride naokoli "fraca", ki je itak prifukala do tja in je samo temu primerna - in jo je zato treba oblajat?

Ja, sami impotentni smo, priznam.