Nadrejeni - podrejeni in vse te tegobe

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.784
930
113
tu in tam
glede na njen odgovor je potem skoz zgoraj brez ali toplesu
smile-1.gif

Car

POSTman
4. avg 2007
8.584
1.925
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Jaz sem imel do zdaj tri šefice. Prva in zadnja, milo rečeno, popolnoma nesposobni... Žal.... Druga pa je bila top shit! Sicer izredno stroga, ampak fer do vseh, tudi strokovno zelo, zelo podkovana, tako da jo kar malo pogrešam!
frown-1.gif

Tako da ni rečeno, da ženske niso sposobne dobro voditi firme, je pa sigurno za njih veliko težje, kot za moške!

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
ksz

Največje sranje je, če se seksualno zapletaš s podrejenimi.Potem pa gresta narazen, pa se ona naenkrat spomni, da si jo "spolno nadlegoval".

Tako zdaj sodijo bivšemu sekretarju Pereniču, češ da je šeškal podrejene, a priče potrjujejo, da je šlo za prostovoljno šeškanje.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Problem je , da ena sama lepa baba čisto zmeša delovno disciplino v kolektivu. 100-krat videno, 100-krat doživeto. Tipsoni, najbolj pa tisti "dolgo srečno poročeni" postanejo čist slinasti, po hodnikih pa samo slišiš, kaj vse bi ji kdo delal.

Obstoj lepih žensk znotraj kolektiva ruši slogo v kolektivu in povzroča napetosti, pa naj še kdo reče, da ni res.

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Obstoj lepih žensk znotraj kolektiva ruši slogo v kolektivu in povzroča napetosti, pa naj še kdo reče, da ni res.

Je res.

Kako naj se na nekem sestanku, kjer si ljudje sedijo nasproti, moški koncentrirajo na vsebino sestanka, če ima ena ali dve češplji minico skoraj do lule? Težko, zelo težko!

In malce se mi zdi, da je bolje, da je ženska/šefica starejša, mogoče celo neatraktivna, mogoče celo grda... Potem namreč odpadejo vsa "seksualna" razmišljanja in ostane le še razmišljanje o nalogah, o delu...

Če pa je ženska mlajša in povrh še atraktivna, potem sodelavce moti in spravlja v slabo voljo celo to, da gre z nekom na kavo, z drugim pa ne.

Lepe, atraktivne ženske torej v firmo vnašajo samo razdor in slabo voljo.

Seveda pa bi se produktivnost dvignila za vsaj 32%, če bi obljubile, da bodo dale vsem moškim.
Ampak kaj, ko bi se med moškimi pojavile frustracije že zaradi vrstnega reda. In s tem nujno povezane dolge čakalne dobe...
evil.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Niti ni treba, da je češplja na sestanku, dost je, da tam kakšno kavico kuha...

Res je, če so v firmi sami dedci in grde babe, je vzdušje dosti bolj človeško.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.441
3.827
113
davorinm.wordpress.com
A sodelavke so samo za nategnit? Jaz delam v firmi, kjer je 80% žensk, pa skoraj vse hude. Z njimi se dejansko razumem in nam tipom ne mešajo glave na vsakem koraku.

Verjamem pa, da če si v kolektivu z deci in pride končno ena ženska delat v službo, ki nima tiča, da se vsem zmeša.
bonk.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Pr nas so večinoma dedci in ženske srednjih let. In če pride kakšna mlada študentka začasno delat, se dedcem dejansko meša.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.094
6.284
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
A sodelavke so samo za nategnit? Jaz delam v firmi, kjer je 80% žensk, pa skoraj vse hude. Z njimi se dejansko razumem in nam tipom ne mešajo glave na vsakem koraku.

Verjamem pa, da če si v kolektivu z deci in pride končno ena ženska delat v službo, ki nima tiča, da se vsem zmeša.
bonk.gif

Če se lahko verjame zelenemu dinottiju potem ti nisi glih za pogledat, tako da tudi če bi bilo pri tebi 99% žensk, ti ne bi pomagalo!
evil.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Niti ni treba, da je češplja na sestanku, dost je, da tam kakšno kavico kuha...

Res je, če so v firmi sami dedci in grde babe, je vzdušje dosti bolj človeško.

Pri meni bi ti prvi letel iz službe. Dejansko si nesposoben za opravljanje svojih delovnih nalog, poleg tebe pa še vsi ostali, ki se slinite in ne opravljate svojega dela. Veliko jih je, ki iščejo službe. Prvo opozorilo, drugo opozorilo, nasvidenje. Izredna odpoved (huda malomarnost in kršitev svojih obveznosti). Simple and effective. Pa se mi potem slinite.

Kaj se maš za sliniti, v prostem času počni kar te je volja, zaradi mene jo trije nabijajte. Če je deklica sposobna in opravlja svoje delo za razliko od vas, mi je čisto vseeno, če vsak dan hodi v miniki in visokih petkah.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
467716-post_slo.gif

Vsaj en normalen. Ne vem v kaksnih podjetjih delajo nekateri tukaj, ampak glede na komentarje so vsi bodisi low-end elektroinstalaterji, gradbinci ali mizarji, z IQji in nazorom ki je temu primeren.
uf-1.gif

Pri eni od mojih strank je bila najbolj "junior" asistentka/Project Coordinator v prostem casu "Gogo dancer"... Pa je ni nihce vsak dan probal nategnit na hodniku :S