Na morje pa hodite v šotor spat

Ko greste na morje

• Skupaj glasov
    56

masterr

Fizikalc
14. apr 2010
1.502
0
36
ok. Cerkno
Da vas malo po dolgem času dvignem iz stolov, so mi vaši izpadi všeč, ja tak je to, hodite na Hrvaško obalo s seboj vlačte razne šotore in potem spite tam, ko voluharji, namesto da bi reskiral 500 evrov pa šli v kak apartma, je bolj varno, kot pa da vas, kaj takega dolite,

timbeeeer.jpg

Res vsem želim varen dopust, pa da se kaj takega ne zgodi, ampak ko boste nazaj iz dopusta boste spet svoje frustracije zganjal na alterju, je*ane kazni, je*ana poltika, drag bencin.....nema za dobr futr.

Pa ne pozabit objavit kakšne slike, kako ste preživel dopust pod šotorom med kakšnimi pajki, raki, kačami. Bog z vami, dopust se naj vam srečno in spočito zaključi.

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

V bistvu jaz spim v šotoru, ker pod njim ne bi imelo nekega smisla.

irCAR81

Majstr
19. mar 2008
1.739
110
63
Za nevedneže zgleda kamping varianta neko šparanje oz dopust revne, v resnici si pa kampiranje lahko privoščijo le petični.
Tisti z manj denarja najamejo pa apartma ali pa gredo v hotel.

Pejt v en orng kamp pa si zrihti tko da boš mel na nivoju in boš sam vidu.

In pa, ko pade drevo je skoraj vseeno ali si v šotoru, prikoli, avtu... bolj je pomembno da izbereš ustrezen prostor preden se namestiš -in to sigurno ni 15m od morja pod 200 let starim drevesom.
Smo hodili 20 let v AC Koversada in smo vidl marsikaj. Zadnjič je nekdo napisal da mu najbrž zarad avta veter ni odpihnu šotora, jaz sem na lastne oči videl kako je sunek vetra prevrnil največje dvoosne prikolice kar si jih lahko zamisliš s predprostorom vred.

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Ti si očitno mnenja, da je kampiranje poceni in da se spi v šotorih zato, da se kaj prihrani.

Močno se motiš.

pri švicarjih šotor, ena oseba in motor 25€
grims-1.gif

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Na korziki sva kampirala za 15€ z avtom in šotorom vred. Več kot 20€ ni bilo nikjer. Pa seveda zvečer nobenega šundra kot je to normalno na kravaškem...

Po mojem ceneje ne gre.

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Če bi šel kdaj dlje od Ankarana (pa še to pozimi), bi videl, da lahko že samo oprema za kampiranje (šotorjenje) stane več, kot ti zaslužiš v enem letu. Da ne govorimo o prikolicah in avtodomih, ki stanejo več kot je vredna tvoja bajta v žirovskih rovtah.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.441
3.827
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
Za nevedneže zgleda kamping varianta neko šparanje oz dopust revne, v resnici si pa kampiranje lahko privoščijo le petični.

A lahko to razložiš? Folk z manj denarja gre v apartma ali hotel, tisti, ki si lahko privoščijo pa grejo šotorit?
confused-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

No to seveda ne drži. Je pa dejstvo, da kampiranje ni več poceni in da lahko za podobno ceno dobiš že apartma.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.863
396
83
Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
Če bi šel kdaj dlje od Ankarana (pa še to pozimi), bi videl, da lahko že samo oprema za kampiranje (šotorjenje) stane več, kot ti zaslužiš v enem letu. Da ne govorimo o prikolicah in avtodomih, ki stanejo več kot je vredna tvoja bajta v žirovskih rovtah.

Torej švicat v šotoru in se otepat mrčesa je fancy, ker je drago?
bonk.gif

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.504
125
63
Ce je potres npr lahko pa bolj v apartmaju najebes kot v sotoru. Life is unpredictable
smile-1.gif

ergo

Fizikalc
3. sep 2007
1.030
39
48
Saj načeloma je fiat 500 tud boljši kot mrcedes S
bonk.gif
. Ker je retro, bi nekdo rekel....

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:

Pejt v en orng kamp pa si zrihti tko da boš mel na nivoju in boš sam vidu.

hysterical-1.gif

Kampiranje s šotorom je lahko super stvar in daleč od ugodnega, samo o petičnežiš in da je dražje kot apartma in hotel je pa malce smešno. Ma ne, ker nisem bil v kempu že mnogo mnogo let, me prosim razsvetli, kolk vas petičneže stane dva tedna kampiranja v šotoru?
Te scene s prikolico in letnimi pavšali še nekako poznam oz. so mi znane cene, tole za šotore, da je ratalo tako petično, mi pa res ni znano....

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:

Ne še avtodomov mešati zraven - to je pa ena najdražjih variant

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Nič ni ratalo petično, ni poceni, ni pa drago. Solidne parcele stanejo malo več denarja, ni pa nič drastičnega.

Draga je lahko oprema. Soliden šotor (moj ima npr. okna, je malo večji itd.), pohištvo, ki je uporabno ob enema pa vzame malo prostora, kvalitetne samonapihljive blazine, kvalitetna spalka, dober kuhalnik s pripadajočo posodo in priborom, dober prenosni hladilnik ter lahko hitro ocurita za 1000 eur in več. Je pa res, da je potem to tvoje in traja še nekaj nadaljnih let.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:

Eh, dej no dej, pol mi pa naštej nekaj prednosti kampiranja v prid apartmaju, razen da spiš na kamnih, serješ v koprivah in ješ 2m stran od soseda. Sej zna bit lepo, ampak pretiravati ni treba. Kamp plac prikolica+baldehin+kak kaminček lahko dobiš za 5-10k komot. Lahko si pa kupiš tudi avtodom za 100k in z njim poziraš tam pred čehi, če ti je to.
wink-1.gif

hribc, pozabil si dati opcijo lastim si jahto/apartma.
evil.gif