Na morje pa hodite v šotor spat

Ko greste na morje

• Skupaj glasov
    56

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Če bi vsi enako razmišljali in imeli enake želje in načrte, bi bilo precej dolgočasno, a ne?

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Sprobal sem že vse oblike dopustovanja, meni najbolj paše prikolica v kampu,ali pa apartma. Hotel odpade, ker mi gre na bruhanje, da bi se moral nekaj rihtat za zajtrk in večerjo na dopustu.

Vsakomur svoje, jaz sem na morju pač rad čimbolj free in kamp in apartma to omogočata, hotel pač ne. Po možnosti tisti čudni hotelski kompleksi z bazeni. Ne znam si predstavljati, kakšen folk hodi v Portorož na morje v te naše hotele, po moje senilni stari Italijani večinoma.

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Sprobal sem že vse oblike dopustovanja, meni najbolj paše prikolica v kampu,ali pa apartma.

Apartma lahko enačiš z mini hotelom
grims-1.gif

Citat:
Hotel odpade, ker mi gre na bruhanje, da bi se moral nekaj rihtat za zajtrk in večerjo na dopustu.

Pa ti si najači opanæiæ na celem balkanu
hysterical-1.gif
ne boš verjel, ko boš šel v prvič na dopust boš videl da imajo hoteli kuhinje in jedilnice kjer tam zaposleni ljudje delajo nekaj zanimivega, kot so naprimer zajtrki , po možnosti kosila, večerje..

in dragi opanæiæ ne boš verjel da v hotelu ni treba imeti s seboj gorilca da bi si tvojo priljubljeno knorr juho skuhal... in da je v hotelu prepovedano zaukurit tabornega ognja da bi si spekel tvoje priljubljene hrenovke iz lidla...

A si si zapomnil to? ti si mi najjači opanæiæ od vseh opanæiæev
stupid-1.gif

Citat:
Vsakomur svoje, jaz sem na morju pač rad čimbolj free in kamp in apartma to omogočata, hotel pač ne.
hysterical-1.gif

Citat:
Po možnosti tisti čudni hotelski kompleksi z bazeni. Ne znam si predstavljati, kakšen folk hodi v Portorož na morje v te naše hotele, po moje senilni stari Italijani večinoma.

Si že kdaj bil v bazenu
grims-1.gif
si že kdaj...ah brez veze te spraševat saj se vidi da nisi bil še nikoli nikoder

Bi pa rad videl na sliki v portorožu tebe in eno staro senilno italjanko... italjanka lepo oblečena...polna zlata..ti tam pa v opanæiæih
hysterical-1.gif

če povzamem z eno besedo ..bogi si
grims-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Dolenjček, vem, da ne razumeš, ampak malo brezveze in precej nepraktično je bit nastanjen v hotelu, če se ti zalušta se malo voziti s svojo barčico. Če imaš barko, si v apartmaju, ali pa prikolici v kampu.

Ne utrujaj svoje krivlje s stvarmi, ki jih nikoli ne boš doživel, redneck. Ti se drži Portoroža s 4 zvezdicami, verjamem, da je to najboljše, kar si videl v lajfu.

Nazadnje urejeno:

Car

POSTman
4. avg 2007
8.584
1.925
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Sem prebral tole temo, sto ljudi, sto čudi! Vsak pač zagovarja tisto, kar mu je všeč. Jaz sem probal že vse in kot ste že ugotovili, vse ima svoje prednosti in slabosti. Meni npr. najbolj odgovarjajo apartmajčki, če grem familijarno. Mora pa biti v bližini morja, dolgo pešačenje in avto odpadeta. Če greva v dvoje, je tudi šotorček dovolj, za kakšno potovalno avanturo pa je AD fantastičen!
Letos pa pride na vrsto mobilna hišica v neposredni bližini morja, malo dražja varianta in to kar v kampu Adria v Ankaranu, predvsem zaradi tamalčka, ki bo imel 4 mesece smo se odločili za to.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Zanimivo Nigel, kako hvališ Korziko pred Hrvaško. Letos je bil namreč na Korziki moj brat in to prvič v življenju in pravi, da se Korzika pred Hrvaško skrije v vseh pogledih, razen po naravnih lepotah. Pravi, da so kampi v primerjavi s hrvaškimi svinjski, res pa je, da je vajen najboljših hrvaških kampov, ne nekih Medulinov in podobnega kložna. Dal je pa skoz ene 6 kampov na Korziki.

Nazadnje urejeno:

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
KSZ
Sem ravno nazaj iz enotedenskega potepanja po Italiji, vodni parki in razni "Gardalandi"... Avtodom, v vecini primerov smo se vsak dan premaknili na novo lokacijo, obiskali tudi Jesolo Aqualand... In tam je kamp Jesolo International, kjer so recimo sanitarije urejene bolje, kot jih ima 75% uporabnikov alterja... Ob 8h zjutraj je kamp ze pociscen, vejice in listje pograbljeno, turizem z veliko zacetnico...
Za boljse razumevanje si lahko ogledate njihovo stran, rezervacije so narejene skoraj za leto naprej...
http://www.jesolointernational.it/