Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
S punco bi rada šla poleti na kak otok, kjer se da imeti tudi malo zasebnosti, kjer je veliko plaž, po možnosti prodnatih, ali peščenih. Katerega kaj priporočate? Na Mljetu sem že bil, zato bi ga letos preskočil, iščem pa kaj podobnega...
Susak..., pa še dosti blizu - Kvarner. Cest ni, tako, da avto pustiš na Lošinju. Na otoku je cca. 200 stalnih prebivalcev, 3000 potomcev s tega otoka pa živi v ZDA
Je najbolj peščen otok v Jadranskem akvatoriju, v bistvu ga je en sam pesek.
Kamorkoli boš že šel - za en teden se ti ne splača ful daleč peljati (če imaš lasten prevoz), poglej, če je kaj v Zadarskem okrožju (Ugljan, Pašman ...)
Kot so ti že prej svetovali tudi sam predlagam Zadarsko okrožje. In to otok "Dugi otok". V začetku 7 meseca je prava milina, ni skoraj nobene gužve. Sam sem bil v hotelu v Božavi in sem se vsak dan vozil ene par km na peščeno plažo "Sakarun". Seveda pa te ne sme motiti narava (morska trava) in raznorazne plastike, ki jih morje pozimi naplavi na obalo.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.