Eno družbo nameravam za roj.dan peljat na en hribček jest (taka je tradicija) in zanima me če mi kaj predlagate? Mora pa biti bolj griček, ne taprav hrib - v stilu Orle, Katarina, Šmarna gora..
Hvala za nasvet!
Rožnik sploh nima hrane več, kolikor sem slišal... najemnik je odšel, zadeva propada.Ljubljanski grad greš lahko z vzpenjačo, tudi peš ni daleč.
Gostilna Rožnik je enostavna pot. Lahko pa po minuti obrneš in greste do Čada.
Dobenski hram če začneš pri gradu Jable.
Na Orlah imajo dobro hrano. Posebno rebrca so super.Eno družbo nameravam za roj.dan peljat na en hribček jest (taka je tradicija) in zanima me če mi kaj predlagate? Mora pa biti bolj griček, ne taprav hrib - v stilu Orle, Katarina, Šmarna gora..
Hvala za nasvet!
Rožnik sploh nima hrane več, kolikor sem slišal... najemnik je odšel, zadeva propada.
Na Orlah imajo res dobro hrano in ugodne cene. Če je lepo vreme moraš rezervirat, drugače ne dobiš nič.Na Orlah imajo dobro hrano. Posebno rebrca so super.
Na Orlah imajo dobro hrano. Posebno rebrca so super.
Eni imate res nizke kriterije.Pod Šmarno goro v Tacnu imaš vrhunsko gostilno Pri Koširju, vse v superlativih, cene dobre, edino, kar je minus je, da je ob nedeljah zelo težko prostor dobiti .
Kje si to slišal? Meso dobi od mesarije Promes kjer je 100 odstotno meso slovenskega porekla iz Dolenjske in Posavja in od mesarije Marinček, ki ima večinski delež mesa slovenskega porekla iz enakega okoliša kot PromesA marinirana rebrca iz Hofra, ko iz cele Slovenije letite na njih?
Imaš še janče, rašica, dobeno, pr mehačku, katarina nad ljubljano (celo tri oštarije, meni najbolje pr'jur), osovnik, krim, mengeška koča...ubistvu je povsod ok, lakota je najbolš kuharca.
Aimajo tudi frigane lignje, čevape in dunajca? Planinska koča my ass.