Na kakšnih trdih drogah je tisti...

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
... ki zriše takšno armaturo?
hysterical-1.gif

6.jpg

MiHa88

Pripravnik
13. apr 2008
729
4
18
kaj je to spark? Mislim da je na isti kot tisti ki je zrisal sprednji avto
smile-1.gif

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Ni žalostno, da je skoraj 20 let stari Golf bolj estetsko oblikovan kot pa nov Chevrolet?

koliko

Guru
21. avg 2007
4.416
2.487
113
SV SLO
Golf III je popoln glede na novi Aveo. Žal. Pa ne rabiš vesoljsko ladjo da se prepelješ iz točke a v točko b.

Na kakšnih trdih drogah mora biti šele kupec novega Aveo-ta.
evil.gif

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Kontejner za smeti pred blokom je lepše oblikovan od golfove notranjosti....čeprav je tudi zgornja od chevija obup.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Ja verjetno res. Števec se mi zdi, da je direkt iz enega skuterja dol vzet.
smile-1.gif

TheMan

Pripravnik
6. mar 2008
376
0
16
Pravo vprašanje je na kakšnih trdih drogah je šele tisti, ki kaj takšnega tudi kupi? V našem kraju korejske avtomobile kupujejo samo takšni, ki so bili zlorabljeni v otroštvu in so tako ali drugače celo življenje zatirani (od cerkve, šefa, žene, sosedov...)

transformers.jpg

Citat:
Uporabnik TheMan pravi:
V našem kraju korejske avtomobile kupujejo samo takšni, ki so bili zlorabljeni v otroštvu in so tako ali drugače celo življenje zatirani (od cerkve, šefa, žene, sosedov...)

Nisem nek zagovornik ne ene ne druge znamke, ampak imam Pro ceeda zdaj že 3 leta in zadeva dela. Sicer se mi še kolca po Subaruju ampak ok, je bilo treba it naprej.

Ti zatirani in brainwashed pomoje bolj kupujejo Forde in VW. (je treba malo priliti na ogenj
evil.gif
)

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.984
6.212
113
blizu močvirne prestolnice
Vi niste normalni, sam sem imel Lado karavan, Lado Nivo, Golf 1, Renault express, Renault Kangoo sedaj imam VW Passata in Audi 4 . Men dol visi za znamke, tako je pač prišlo. Korejci so čist vredu, ta je res mal čudno oblikovan, samo vseeno bo dobil kar nekaj kupcev in to sigurno ne zlorabljenih!

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
no zdaj pa še ti povej kaj je edini pravi avto?

za njega veljajo po moje samo uberavti iz Nemčije. Kupiš polizdelek iz VW pa si glavni na vasi, ker imaš za 20 k ročna zadnja stekla in ročno klimo. Aja pa v garaži ga ne smeš imet, da ga sosedje vidijo
13.gif

Aja pa za 6 let starega dobiš za njega 10k, za korejca, za katerega si dal 10k pa dobiš 5k.
Ampak v glavi je bolj zadovoljen, ker je dobil več za njega
redface-1.gif