Ker sem obljubil, da javim kako se je izteklo, je tukaj epilog:
Odločala sva se med siemensom in gorenjem. Siemense sva si ogledala v bigbangu, potem sva šla pogledat še gorenjeve pečice v njihov salon na Brnčičevi, ampak je zadeva padla v vodo takoj in to samo zaradi katastrofalnega odnosa zaposlenih. Noben te ne je*e 5%, ko pa hočeš kaj vprašati najprej kličejo en drugega, če ma kdo slučajno čas, ker "tle ena gospa neki hoče". In potem se od nekod le primaje prodajalec, ki nama prebere tehnične podatke z nalepke na pečici in to je to.
Potem sva šla pa še za hec 500m naprej, pogledat v miele. Tak kontrast da te kar malo šokira
Lepo so naju posedli, skuhali kavo in dobila sva res vrhunsko svetovanje. Na koncu sva se odločila za
pekač gourmet) in skupaj tri kuharske knjige.
Sevljetu bi se zahvalil za svetovanje in potrditev izbire, ponudil je tudi dobro ceno, ampak sva potem zaradi slučajne kombinacije vzela drugje.
Nad pečico sva navdušena in v uporabi je vsak dan
Najbolj skeptičen sem bil to teh avtomatskih programov, ampak še vse, kar sva probala do sedaj, je bilo fantastično. Pa tudi dodatek pare naredi svoje. Ena od najboljših funkcij za moje pojme, pa je vgrajen katalizator, npr: pečeš ribe in v stanovanju ni nobenega vonja po ribah. Res dobro.