Če gre za njemačka kola je velika verjetnost, da boš prodal v bivšo Jugo. Ti bo prišel s tovornjakom in naložil ter odpeljal.Citat:
Uporabnik dem pravi:
A bi bilo lahko še bolj tečno prodajati rabljen avto? Zdaj prodajam enega 12 let starega. Kličejo ali švercerji, ki ti ponujajo nek drobiž ali pa kličejo taki ki pričakujejo da bo avto kot s trgovine.
Torej ni nobenega razloga, da tega ne preganja že sam serviser. Ko bo enkrat dobil račun za robo, ki jo je nekdo naročil z naročilnico v njegovem imenu s ponarejenim žigom, bo postal zato zelo zainteresiran.Citat:
Uporabnik mtl pravi:Na hipotetične situacije bom dal direkten odgovor: žig je ponarejen, ni original.
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
mtl, a je ta tema sluæajno prikrito reklamiranje tvojih uslug?
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
mtl, a je ta tema sluæajno prikrito reklamiranje tvojih uslug?
Verjetno ga ni tule člana, ki ne bi vedel kaj mtl počne.
Po moje ni potrebe da bi sam to še posebej poudarjal...
Kar se vozov tiče...sodelavec (14 dni nazaj)...imel Tourana 2011 od novega, 75 jurjev (motor nisem ziher kater..dizel vsekakor), redno servisiran....je dal za štos na avto net...cena 15.800 (ostali nekje na 13 jurjih, kilometri po želji). Drug dan prodal za 15.500.
Tako da...ja...veliko ljudi je pripravljeno dat 2 jurja več od ostale ponudbe s tem da ve kaj je kupil. Je pa bolj problem, ker je več takih kupcev kot razpoložljivih vozil.
Ker ne prodajam avta vsak teden in ker me je zabavaloCitat:
Uporabnik jello pravi:
Zakaj sploh odgovarjate na take SMS.
Poišči temo o Bolhi v Čveku (se mi zdi), pa si jo preberi. Ti bo potem vse jasno.Citat:
Uporabnik dem pravi:
Na kakšen nivo smo prišli ljudje? Me kliče tip da bo danes prišel pogledat avto. Ok, zmenjeno. Čeprav sem nekam imel namen iti, spremenim plan. Seveda tipa od nikoder... A bi bilo tako težko javiti, da ga ne bo?