N85, težava s Fringom

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Že nekajkrat sem zasledil težave z nenavadno preveliko porabo baterije na N85 oziroma
nekaterih novejših Symbian Nokiah. Poraba naj bi se povečala tudi na račun Garmina XT.

Danes sem ugotovil, da se mi Fring sam povezuje na internet, čeprav je program ugasnjen
in ga ni v seznamu delujočih aplikacij. V kleti mi je aparat javljal napako in sicer, da se Fring ne
more povezati na internet. Takoj, ko sem prišel ven, se je za nekaj časa povezal na UMTS.
Nobena aplikacija ni bila v pripravljenosti. Fringa nisem uporabljal že nekaj dni in medtem je bil
telefon tudi ugasnjen.
Pred časom sem uporabljal Fring in ga po uporabi ugasnil. Ni ga bilo v odprtih aplikacijah.
Čez kako uro me nekdo kliče preko Fringa... očitno se je samodejno vklopil.

Se to še komu dogaja? Na P1 mi je Fring deloval perfektno.

lp,
Mpix

Tecumseh

Zelenc'
4. feb 2008
24
0
1
Preveri če imaš v nastavitvah vklopljeno možnost Automatic start, če jo imaš se ti bo fring zagnal samodejno v ozadju vsakič ko na novo zaženeš telefon.

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
Sem tudi jaz na moji E71 debelo gledal, ko me je v Italiji preko skypa poklical prijatelj..

Sem pravkar odklopil tole funkcijo ..

467716-post_slo.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
če lahko malo uporabim tole temo, ker gre ravno debata o fringu.

na gsm naložim fring, se doma povežem na wi-fi in pokličem kolega na pc na skype in se pogovarjava zastonj?

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
če lahko malo uporabim tole temo, ker gre ravno debata o fringu.

na gsm naložim fring, se doma povežem na wi-fi in pokličem kolega na pc na skype in se pogovarjava zastonj?

Ja. Fino, a ne?
cheer.gif

lp, Mpix

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Men se je Fring odprl, čeprav sem ga ugasnil in ni bil vklopljen autostart.

Sicer sem pa v soboto zjutraj nadgradil FW. Baterija je v nedeljo zvečer kazala
še 2 črtice, ponoči sem jo napolnil in po celem dnevu in pol noči še vedno
kaže polno baterijo. Vmes sem precej surfal, fotkal, vsak dan pa je eno uro delal
GPS in SportTracker in 2 do 3 ure player. Fenomenalno.
zmaga.gif

lp,
Mpix