N 70 odklep

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Zanima me,če lahko doma odklenem to zadevo.
Nikjer nisem zasledil uporabnega linka s potrebnimi navodili, programi in kodami.

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Našel Dejanov link ampak se mi telefon noče povezat s PC
frown-1.gif

Ga nesem jutr enem lokalnem majstru
cheer.gif

Hvala

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Če ga je zašuštral bo kar 50€
bonk.gif
Z JAFom gre za 20€

gogy

Pripravnik
14. sep 2007
459
0
16
Ljubljana
www.mobisvet.net
čestitke... res dobra cena... nisem si mislil, da bo zadeva tako hitro padla na tako nizko raven, glede na to, da so se še dva meseca nazaj odklepali za 30-50.

No, na trgu si sedaj vsak lahko privošči tak box ali FREE rešitev
smile-1.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Vprašanje glede N70, pa da ne odpiram nove teme....

Brat ima nokio n70, na njej je bil baje nek antivirusni program ki je začel težiti da je potekla licenca in da mora kupiti novo. Naslednji dan mu telefon ni več lovil omrežja.
Nato je šel na novo nalagati OS in nek drug antivirusni program. Telefon je našel omrežje in delal brez problema naslednjih 24ur, nato se je spet odjavil iz omreža in se noče več prijaviti na omrežje.

Kaj je to narobe? Nisem Nokia fan zato ne poznam teh nokiinih težav in načinov odpravljanja. Lahko kdo svetuje kako in kaj? Meni se zdi da je problem v sotweru,kjer točno pa ne vem ker nisem še držal tega skrapucala v roki
grin1.gif

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Jah, pelji bratca malo v Lj v Trnovo pa na Teleray, pa naj se uni zajebavajo
evil.gif
.

Pa ko boš v Lj, pokliči za
nahrung002.gif
.

Za res: Je pogledal na CD, ki ga je dobil zravn N70? Čudno, da mu je antivirus začel podjebavat. Kokr se jaz spomnim, jaz nisem imel problemov s temu, pa tudi drugi kolegi ne, kateri si lastijo omenjeno nokio...

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Ta aparat je rabljen, tak da tudi ne vem če je dobil CD zraven. Je pa rekel da je šel na nokijino uradno stran.
Teleray stane
grin1.gif

Kar se tiče
nahrung002.gif
...sem vsak dan v LJ, samo lahko šele po sredi - sva na vezi.