Mussomeli: tabla sprave žrtvam nacifašikomunizma

I

Izbrisan uporabnik #488

Bomo mi podbno postavili, žrtvam amerikanizma, sicer pa moteno in vtikanje v naše zadeve

Itak pa prisotni sami janševiki

shift

Guru
20. jul 2007
9.931
2.345
113
za šankom
zakaj?

meni se zdi da zadnji čas da nekdo da bele/rdeče v isti koš,če že sami nismo tega sposobni po 70ih letih

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Bomo mi podbno postavili, žrtvam amerikanizma, sicer pa moteno in vtikanje v naše zadeve

tabla za vse vietnamce, ki so trpeli pod američani pa libijce pa iračane pa afganistance...

vandrovec

Pripravnik
19. jan 2014
672
12
18
Že blo, saj nisi spregledal.

Daj povej, če so vsi enaki, zakaj ne smem okol tekat s svastiko, z zvezdo pa lahko?

Ko sem nalimal v avatar hakenkreuz sem ga moral urgentno brisat po nalogu samega šefa.

Aja, o človeku, ki ne ve, da ima doma 1 MIO ciganov, slikari se pa pri naših, si tudi lahko misliš svoje...

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
kje pa bomo postavl tablo za vietnamce?

v saigonu al hošimin sitiju?

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
v ljubljani bi lahko naredili park žrtvam američanov. nekje v bližini ameriške ambasade. ali pa postavimo spominske plošče na tisto sredno šolo, ki je v isti ulici.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik vandrovec pravi:
Daj povej, če so vsi enaki, zakaj ne smem okol tekat s svastiko, z zvezdo pa lahko?
V Sloveniji lahko tečeš naokoli s svastiko - tega ne smeš v Nemčiji, na Madržarskem, Poljskem (pa mislim, da je še kakšna država ali dve).

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
a tuki mamo tud žrtve Američanov?

se je kdo zadavil z burgerjem v meku?

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Pod kaj pa spadajo žrtve MVAC, vaških straž in domobranskih pobojev?
sprasujem se.gif

Pod nacizem, fašizem ali komunizem?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.433
5.661
113
Citat:
Uporabnik vandrovec pravi:

Ko sem nalimal v avatar hakenkreuz sem ga moral urgentno brisat po nalogu samega šefa.

Zato ker smo v EU......sam ne v tisti ki je sprejela deklaracijo o totalitarizmih...

Pa teb ne sede hakenkrauz ampak....
evil.gif

Priponke

• 1997800-Gramarnazi.jpeg
    8,2 KB · Ogledi: 102

KKK

Pripravnik
18. maj 2009
897
0
16
Citat:
Uporabnik skala pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

tabla za vse vietnamce, ki so trpeli pod američani pa libijce pa iračane pa afganistance...

ne pozabit tudi na žrtve med afroameričani, staroselci in podobno.

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Rdečkarji so navedli toliko skupin nedolžnih žrtev spomenike ali spominske plošče pa postavljajo le na mestih, kjer se je kakšen partizan-komunist vsaj pošteno usral, potem ko se je nažr nakradene hrane iz bližnje kmetije. Ker vem, da je finančna situacija težka, bi lahko kakšno takšno spominsko ploščo le obrnili in nanjo napisali imena teh skupin žrtev, katere s takšno ihto naštevate. Tako bi bila korist dvojna. Nedolžne žrtve bi imele svojo obeležje, ljudje pa bi mogoče prej pozabili partizanske zločine.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.547
5.101
113
Takih tem je daleč preveč na alterju. Svojega prepričanja ne bo spremenil nihče. Z Mussomelijevo izjavo se sicer strinjam.
Vendar človek preprosto ne razume, da smo Slovenci (oziroma na sploh vsi, ki smo skupaj živeli v Jugi) nekaj posebnega in nas noben od zunaj ne more razumeti, kaj šele nam kaj pridigati. Zato je tudi zanj brezveze, da je šel na tako prireditev in kaj govoril.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Najboljše od vsega pa je da je naši vandali ne morejo ne posvinjat, ne ukrast
hysterical-1.gif

Ajd da vidimo levaki kdo si upa posvinjat tablo ?
grims-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Stieber brska po arhivih...

A mi lahko ti potem poveš, pod kam (glede na tablo) spadajo žrtve, ki so jih ubili MVAC in domobranci?
sprasujem se.gif