Muslimani v Avstraliji

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Spet serjejo kjer ni treba. Pomojem so jim nakazali premalo socialnih dodatkov pa je bilo treba par talcev vzet.
bonk.gif
To ni vec normalno!

BEDAKI

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.902
7.158
113
To je to ja, IS...da pa bi se svet zedinil pa zradiral to hordo pa ne, naš erjavec se govori o tem, kako mi ne moremo vojaško sodelovati, lahko pa pomagamo pri preventivi...to so pusiči pač.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.902
7.158
113
Na koncu ljubljančane ne bo bolela glava zaradi silnih posojil, ki jih zoki najema, ampak zaradi đamije, ko bo enkrat nastalo sranje...potem pa jok in stok?

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113

2CV

Pripravnik
16. avg 2012
505
12
18
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Meanwhile in Slovenia... http://www.siol.net/novice/slovenija/2014/03/pripravljalna_dela_za_dzamijo_so_se_ze_zacela.aspx

Aja se to so čist drugi musliti..... tile so fajn.
bonk.gif
No dejansko so to čisto drugi musliči.
Drugače lahko gremo kar po vrsti podminirat vse cerkve , saj krščanske milice pridno sekajo glave po Afriki. Saj je vse enako ane?

Zaradi mene lahko. Menim, da bi to koristilo celemu svetu. Isti so vsi razlika je samo o načinu delovanja in času.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.902
7.158
113
Zanimiv pristop policije/pogajalcev...namerno so odstranili zahteve musliæa in tudi poročanje je zelo previdno, da se ga ne bi pognalo v delirij, zelo previdno uporabljajo besede, o kakšnem terorizmu, etc...sploh ni govora.

bomo videli, če bo to obrodilo sadove, zgleda se bo zadeva zavlekla čez noč.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Dejstvo je, da v razvitem svetu nihce ne dela sranja razen muslicev. In to je treba v kali zatreti, tudi tako, da se ne zida dzamij za ostalo bom raje tiho. Naj zajamejo talce v rusiji, ce upajo. Putin se z njimi ne pogaja in nima sranja. Teli avstralci pa bohpomagej. Spet bi vse resili z dialogom, ce je kristalno jasno, da se extremizma z dialogom ne da resiti. Zgodovina naj bi bila uciteljica pa ni. A se je kdo pogovarjal s Hitlerjem?
Ampak vse je jasno, ko preberes komentarje na forumu, ki spet notri vlacijo RKC in papeza. Ocitno se nekaj mora zgoditi, da se popuca golazen. Idioti slovenski. Zdajle grem kupiti zastavo Izraela in jo bom obesil namesto slovenske, ker me je sram biti slovenc.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.462
-8.921
113
Citat:
Uporabnik 2CV pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Meanwhile in Slovenia... http://www.siol.net/novice/slovenija/2014/03/pripravljalna_dela_za_dzamijo_so_se_ze_zacela.aspx

Aja se to so čist drugi musliti..... tile so fajn.
bonk.gif
No dejansko so to čisto drugi musliči.
Drugače lahko gremo kar po vrsti podminirat vse cerkve , saj krščanske milice pridno sekajo glave po Afriki. Saj je vse enako ane?

Zaradi mene lahko. Menim, da bi to koristilo celemu svetu. Isti so vsi razlika je samo o načinu delovanja in času.

Sej zarad mene tudi komot
evil.gif

Samo glupo je, ko ena stran daje bedaste primerjave, a se lahko isto primerjavo naredi tudi pri njih.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.686
5.283
113
Citat:
Uporabnik ggg pravi:A se je kdo pogovarjal s Hitlerjem?
Seveda so se. Vprašanje, kaj so mu vse obljubljali. Ampak po zmagi je bilo to bolje izbrisati iz zgodovine.

Citat:
Dejstvo je, da v razvitem svetu nihce ne dela sranja razen muslicev.
Ne vem, ali mi ne sodimo pod razviti svet, ali pa je bil oni kemik iz prejšnjega tedna musliman
sprasujem se.gif

Pogajanja lahko ohranijo talce žive. Vse drugo je pač ruska ruleta. Nekdo umre. Kdo točno in koliko se vnaprej ne ve.
Muslimanski ekstremizem je omogočila in zanetila zahodna politika. Ekstremiste dobiš, ko ljudi potisneš v kot, da ni več drugega izhoda. No, nekaj jih dobiš tudi zaradi raznih psihičnih bolezni. Ampak to je vseeno manjšina.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Ekstremiste dobiš, ko ljudi potisneš v kot, da ni več drugega izhoda. No, nekaj jih dobiš tudi zaradi raznih psihičnih bolezni. Ampak to je vseeno manjšina.

Kdo ga je silil, da mora it v Avstralijo ? V pofukani puščavi, bi ostal in porival kamele.....

Iz njihove greznice bežijo in jo potem po celem svetu kamorkoli pridejo delajo.....

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.686
5.283
113
Kdo je silil te (ali njihove prednike), ki so sedaj talci v slaščičarni, da so šli v Avstralijo? Doma bi bili pri ateju in mami.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:Kdo ga je zdaj koga ugrabu?
Ti si izpostavil, kdo se je priselil v Avstralijo.

Jst sem izpostavil, da je prišel terorizirat druge v Avstralijo. Drugo so prišli pa očitno živet.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.686
5.283
113
Saj so ti drugi tudi terorizirali aborigine. Niso prišli samo živet... Vsaj njihovi predniki ne. Res pa je, da so se to šli "zakonito". So sprejeli zakone, da se sme pri aboriginih ločiti otroke od staršev za potrebe prevzgoje.
Razen tega se je del muslimanske populacije lažje selil po svetu, ker so bili del nekdanjih britanskih kolonij. Kaj so le Angleži delali tam, kjer živijo muslimani?