Ne le to - jasno kaj bi moral storiti, tu pa vsakdo nov izgovor izumi zakaj je prav kar je naredil.Mi že tri dni premlevamo, kaj bi moral storiti voznik črne Kie v dveh sekundah.
Pa še nismo enotni.
Ta video, a ne, kjer Nataša Pirc Musar pokroviteljsko razlaga, kako je treba biti v avtu pripet, ker je sila naleta taka pa taka.In da je po dogodku šla celo brisat objave, v katerih je sinu Maksu razlagala, da se je v avtu potrebno vedno privezati.

Počasnetana konc, prvi tip je počasneta že nekak obvozil in bi lahko nadaljeval vožnjo.... tako da do trka neb prišlo, le do tesno stresne situacije. Amatersko.
Tako pa se moramo zdaj prebijati skozi vsa ta čreva.
![]()

Kako da ni ogrožena, a ne vidiš, da bi kmalu imeli državniški pogreb?Nihče me ne bo prepričal, da je ena random bajsa, ki se ji reče tudi precednica in ki bi na naši AC sedela v avtu ogrožena.
Zakaj pa ni že pred vstopom v tunel zaviral, ker luči so utripale že takrat, a se je mal "pokakl" šele takrat ko je videl modre luči in potem panika in na bremzo?ja, grozn, zaviral je v predoru kjer je bilo tisti čas vklopljeno opozorilo za nevarnost in pozornost (ja, ja, dars pravi da zaradi napake v sistemu)... kolona je šla pa 100+ (da ne govorimo o idejah 160)
Vsak ki obtožuje tega, ki je zaviral je en qrac od človeka in še en dokaz da je idiokracija očitno realnost.
Verjetno se jim je Tito prikazoval... marsikateremu tukaj gor se prikazujejo vse sorte relikvijeVem zakaj so v tunelu vsi zavirali. Ker....
"V tunelu usred mraka sija zvijezda petokraka".

Katera pa je bila tista ta tretjaTo pa še nikjer nisem zasledil!
nova24tv.si
Ja, hvala sem že sam ugotovil. Drugače je pa Urška Repovš.Urška Repovž
![]()
Kdo je Urška Repovš, sopotnica Nataše Pirc Musar ob prometni nesreči v predoru Kastelec? | Nova24TV
Urška Repovš je hči Ervina Repovša, ki je bil v preteklosti tesno poslovno povezan z Alešem Musarjem, soprogom predsednice republike Nataše Pirc Musar. Povezava med družinama ostaja živa tudi danes, saj imata skupno počitniško sosesko v istrski vasi Radini blizu Umaga. Iz javno dostopnih...nova24tv.si
No, pa nam razloži, kako bi ti kot voznik v tistem črnem avtu, razmišljal v tej konkretni situaciji. Tvoj tok misli v tistih dveh sekundah. Pa mogoče še nekaj sekund prej.Zakaj pa ...
"Dobro sva se imela, pa ornk sem jo nabrisal, ja pol pa kosilo je blo tudi fajn,.... glej glej lučke utripajo - spet se en zajebava,...fak, fak, kaj je zdaj to?!"No, pa nam razloži, kako bi ti kot voznik v tistem črnem avtu, razmišljal v tej konkretni situaciji. Tvoj tok misli v tistih dveh sekundah. Pa mogoče še nekaj sekund prej.
Od tega dogodka je šele ogrožena, saj je Vlado izvedel, da je Krivoustka predajala zaupne informacije poveljnici oboroženih sil tretje države.Kako da ni ogrožena, a ne vidiš, da bi kmalu imeli državniški pogreb?
Vprašanje je od koga je ogrožena in kaj storiti, da bi se ta ogroženost zmanjšala.
Ampak v to smer se najbrž ne bo raziskovalo in ukrepalo.