Mucki

Pokovc

Pripravnik
22. mar 2011
233
1
16
Ali kdo podari mlado mucko ali mačka, tam do treh mesecev starosti, še najbolj bi bilo če bi bil vsaj malo dolgodlak!

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.142
355
83
Tudi pri meni jih je (skoraj) kolikor jih hočeš. Trenutno sta za oddajo dve črnobeli mucki. Žal nista dolgodlaki, čeprav ma večja mlenkost daljšo dlako ko je to običajno. Je pa zadaj gnezdo treh muckov in ene mucke, ki pa so dolgodlaki (seveda ne stil ruske modre npr.). Ampak ti so stari šele dober mesec, torej premladi za oddajo.

Preden bom kasiral opozorila da moram sterilizirat mačke; moje mačke so sterilizirane. Ta dva gnezda sta k nam prinesli sosedovi mački. Itak fotramo pol vasi, potem pa kasiram še mladiče
cheer.gif
Kljub temu so mladiči vajeni ljudi (beri: so crkljivci) in navajeni na mačje stranišče.

matofill

Guru
18. sep 2008
3.703
772
113
Če kdo rabi kakega lepega mucka, mu lahko pomagam, jih je kar ene 10 na izbiro, naj me kontaktira na PM, lokacija za prevzem bo pa Pirniče pri Ljubljani. Seveda samo taki z resnimi nameni, ki bodo lepo poskrbeli za novega družinskega člana, drugače je bolje, da ostanejo tam, kjer so.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
na tvojem mestu bi vzel "najgršega" mucka. So bolj reveži, noben jih ne vzame. Takih je čist preveč. Lepe narod hitro pograbi.

Pokovc

Pripravnik
22. mar 2011
233
1
16
Sem že v soboto prinesel, 2 meseca starega mešanca med mai coonam in siamko! Hvala za pomoč.

Nazadnje urejeno: