I
Izbrisan uporabnik #488
Resni skuterji so meni kar kul, veliko ljud jih ima za potovanja in ostalo, vedno manj je razlik z motocikli.
ta bi meni zelo sedel, kljub temu, da je le 300ccm
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
gilera gp800 to je stroj
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
gilera gp800 to je stroj
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Pa pozabili ste, da na skuterjih zelo najjebe križ. Ljudje precej jamrajo zaradi bolečin v križu, saj z ritjo pokasiraš vse luknje naših lepih cest.
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Gledam kako imajo ljudje pri Burgmanu noge naprej in rad bi videl človeka kako se pelje po luknjah v taki drži.
Drugače ma burgman glede na majesty nižji sedež in bolj oddaljen od balance s tem ima bolj čoperski položaj, tam je pravilna drža še pomembnejša.Citat:
Uporabnik map pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Gledam kako imajo ljudje pri Burgmanu noge naprej in rad bi videl človeka kako se pelje po luknjah v taki drži.
Komot. Preizkusi enkrat.
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Brez zamere ampak zadnji stavek pove vse o tvoji verodostojnosti.
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
No, to se precej drugače bere kot tisto, kar si prej napisal.
Drugače je pa to glede občutka varnosti lahko precej varljivo. Namreč spredaj že gre morda fajn, ga pa zato zadaj odnese potem. Tako da pamet v glavi tudi na MP3 ni odveč.
Kot sem pa napisal, sem prevozil kar nekaj km s 400 kubičnim in sedaj že tudi s 500 kubičnim. Pa verjetno še kaj bom.
čisto prav ti je pvedal....Citat:
Uporabnik legenda pravi:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Brez zamere ampak zadnji stavek pove vse o tvoji verodostojnosti.
Govorim o nižjih hitrostih. Najprej se pelji in potem komentiraj.
Citat:
Uporabnik map pravi:
JP tako je. Tista samostojna z naramnicami in ledvičnim pasom in ne tista ko si jo namontiraš v jakno.