In to od tistega, ko že imaš baterije!Baterijsko.
In to od tistega, ko že imaš baterije!Baterijsko.
Hja, ravno v tem je problem... nimam od nobenegaIn to od tistega, ko že imaš baterije!
Ta bo OK, preveri pa koliko stane dodatna baterija.
Hofer imamo mi z nitko.
Danes in jutri ne, pojutrišnjem mogoče rabiš.Bosch akumulatorska baterija PBA 18V 2.5Ah W-B (1600A005B0) | mimovrste=)
Visoko zmogljiva akumulatorska baterija PBA 18 V za vsa akumulatorska orodja 18-voltnega litij-ionskega akumulatorskega sistema.www.mimovrste.com
60€ se mi zdi nekak še znosno... Pa jo sploh potrebujem?
Kok realno zdrži taka baterija? nekje sem prebral, da je en napisal 30 min...
Oboji imajo tudi z nitkoEinhell in hofer imajo, če sem prav videl, samo takšne s plastičnimi nožki. Za ob robovih jih boš porabil na tone. Rabiš nekaj z nitko.
Bosch sem kupil ženi za rezanje trave okrog tlakovca. Razlog je bil, ker že imam Bosch vrtalnik "All 18V", potem baterija paše zraven.Bosch akumulatorska baterija PBA 18V 2.5Ah W-B (1600A005B0) | mimovrste=)
Visoko zmogljiva akumulatorska baterija PBA 18 V za vsa akumulatorska orodja 18-voltnega litij-ionskega akumulatorskega sistema.www.mimovrste.com
60€ se mi zdi nekak še znosno... Pa jo sploh potrebujem?
Kok realno zdrži taka baterija? nekje sem prebral, da je en napisal 30 min...
imam slabo izkušnjo s staro motorko... dal za servise 150€, na koncu kupil novo za 350€In kaj bi ti šravfal ?
Časi navitih 2T Tomos mopedov, ko si eni uro popravljal in pol ure vozil so mimo.
Za vrtičkarje samo tazadna. Silen mam izkušnje, dele se dobi sam si takoj na x vrednost mašine. Jaz sem sem nasral, ko sem kupoval kao za neki malega. Od Sige sem našel na bolhi. Stiga od kitajca. V prvo mi je vžala sam pri kupcu. Še on se je začudil. Potem nikol ceč. Fitnes na prostem.Ali kupiš bencinsko rabljeno za 50€
Bencinska kosa GTB 2601R
Bencinska kosa GTB 2601R Moč 750W 25,4 cc Uporabljena le par krat. Prodajam zaradiwww.bolha.com
Kosilnica na nitko - Husqvarna - MCculloch Trimmac
Kosilnica na nitko - Husqvarna - MCculloch Trimmac Vse INFORMACIJE pridobite na TEL: 041/403-768 Nawww.bolha.com
BENCINSKA KOSA- NITKARICA
BENCINSKA KOSA- NITKARICA Prodam nitkarico staro 2 leti. ki ima le nekaj delovnihwww.bolha.com
KOSA NA LAKS RAMDA
KOSA NA LAKS RAMDA 2 taktna bencinska kosa na nitko RAMDA TU261DEP, malowww.bolha.com
Tudi jaz ne vem a pri Kawi TH 48, to mam v spominu sem po 25 delovanja menjal membrane. Bencin in olje je bil kar je bilo na pumpi oz kmetijski.Za vse vas silne poznavalce znamk....
90% problemov ki ste jih opisali z ti kitajskimi laksercami/motorkami že po opisu odpade na stare membrane v frgazarju....
Stare ratajo pa tudi na Kawasakiju/Stihlu/Husqvarni....
To je potrošna roba ki se menja na 3-4 leta....razen če ne uporabljaš drag alkatilni benz ki ne stara gume/plastike tako hudo kot navaden benz
Tko da kako točno vi rešujete problem z vžiganjem lakserce stem ko kupite znamko mi ni najbolj jasno....