Citat:
Uporabnik patriot pravi:
En zanimiv komentar pod člankom o včerajšnji nesreči:
Citat:
126. kren1111 (02.04.2008 || 00:42:08)
Hello vsem! Ker je ravno taka tema me zanima kaj si mislite o tem kar počnejo nekateri....v motoristični jakni imajo v žepih spravljene avtomobilske svečke in v primeru ko te nekdo izsili in ti k sreči uspe odviti in se rešiti iz smrtonosne godlje......takega voznika z veseljem prehitimo in mu v sprednje vetrobransko steklo pošljemo darilo ker so TAKOOOOO "PREVIDNI" da imajo v trenutnku razbito sprednje steklo. SI PREDSTAVLJATE KAKŠEN OBČUTEK PRELETI VOZNIKA AVTOMOBILA KI SE MU PRI 100km/h razbije srednje steklo na koške.....DA SI BO NOREC V AVTU ZA VEDNO kaj je naredil in da je bolj pozoren na motoriste. KAJ MENITE O TEM?????
Citat:
Uporabnik timecop pravi:
Jaz bi poskrbel, da mu nikoli več ne bo treba nobene škode plačat.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
...ksz...
V sosednji temi berem da ni zaželeno, da se avto umakne na desno ko ga dohiti motorist.
Prav, bomo pa vozili tik ob levi črti.
Citat:
Uporabnik xXx pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Hello vsem! Ker je ravno taka tema me zanima kaj si mislite o tem kar počnejo nekateri....v motoristični jakni imajo v žepih spravljene avtomobilske svečke in v primeru ko te nekdo izsili in ti k sreči uspe odviti in se rešiti iz smrtonosne godlje......takega voznika z veseljem prehitimo in mu v sprednje vetrobransko steklo pošljemo darilo ker so TAKOOOOO "PREVIDNI" da imajo v trenutnku razbito sprednje steklo. SI PREDSTAVLJATE KAKŠEN OBČUTEK PRELETI VOZNIKA AVTOMOBILA KI SE MU PRI 100km/h razbije srednje steklo na koške.....DA SI BO NOREC V AVTU ZA VEDNO kaj je naredil in da je bolj pozoren na motoriste. KAJ MENITE O TEM?????
Si zapomnim tablico in če ga ne ujamem na licu mesta pa preko vez zvem kdo je in ga obiščem na domu da poravna škodo ki jo bom jaz ocenil kaka je.
In zakaj bi potem morali drugi paziti na motoriste in se jim umikati?Citat:
Uporabnik splash pravi:
Motorist je zame enakopraven udeleženec v prometu in se do njega ravnam ravno tako kot do drugega.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik xXx pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Si zapomnim tablico in če ga ne ujamem na licu mesta pa preko vez zvem kdo je in ga obiščem na domu da poravna škodo ki jo bom jaz ocenil kaka je.
Vprašanje če bi kaj videl. Če vržeš zdrobljen porcelan od svečke v avtomobilsko šipo se razcvete v trenutku. Sem kot mulc probal na avtu, ki je odslužen ležal na sosedovem dvorišču.
Hehe, in seveda bo on ocenil, da si ga izsilil, ker je v mestu priletel 150 km/h mimo in bi ti moral biti jasnovidec, da bi lahko zaznal, namreč videl ga nisi. Škoda, da je tema od Tamare šla v koš. Vozi 40 km/h čez omejitev in potem *******, da je le čičo kriv.Citat:
Uporabnik xXx pravi:Jaz pazim na motoriste kolko se da kot sem ze povedal, ampak vsak lahko kdaj naredi napako in da mi zaradi tega vrže kamen v šipo, to sigurno ne bo šlo nepoplačano skozi.
Jaz poznam tipa, ki tako vozi. Dejansko ima motor za relaksacijo, ampak to za njega pomeni vožnja po omejitvah, prehiteva skoraj ne. Je pa star 45 let. No, pa svojo malenkost lahko tudi tukaj dodam zraven, ampak itak sem redko na motorju, tako da to ne štejeCitat:
Uporabnik tomi pravi:
ksz
zdaj pa po resnici povejte, vsi tudi motoristi, kdaj se je kak motorist skoz naselje pelal 50kmh za enim avtom? to je zgleda en refleks motoristov da nemorejo bit za kom je treba vedno prehitevat
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Hehe, in seveda bo on ocenil, da si ga izsilil, ker je v mestu priletel 150 km/h mimo in bi ti moral biti jasnovidec, da bi lahko zaznal, namreč videl ga nisi. Škoda, da je tema od Tamare šla v koš. Vozi 40 km/h čez omejitev in potem *******, da je le čičo kriv.Citat:
Uporabnik xXx pravi:Jaz pazim na motoriste kolko se da kot sem ze povedal, ampak vsak lahko kdaj naredi napako in da mi zaradi tega vrže kamen v šipo, to sigurno ne bo šlo nepoplačano skozi.
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
ksz
zdaj pa po resnici povejte, vsi tudi motoristi, kdaj se je kak motorist skoz naselje pelal 50kmh za enim avtom? to je zgleda en refleks motoristov da nemorejo bit za kom je treba vedno prehitevat
Kje to? V Neverlandu?Citat:
Uporabnik elvir_vr6 pravi:
Glede naselja, večina nas vozi v naselju po omejitvah, seveda se najde kak, ki tega ne upošteva.