motoGP2016

I

Izbrisan uporabnik #488

Še en Rossijev verski fanatik.

Praviloma, ko kaj rečeš o božanstvu, dobiš vedno primitivne in žaljive odgovore.

GP pa pogledam občasno, včasih so dobra prehitevanja in dueli, spet drugič je po par krogih za preklopit.

MotoGP potrebuje očiščenje in to je zagotovo odhod starega v penzijo.

p.s.
zelo malo pišem v drugih temah

verjetno si ti 24ur na dan priklopljen, da čekiraš moje poste

dajmo še tu naredit seznam Rossijevih vernikov, da bomo takoj vedeli, kakšen bo komentar
priden.gif

v bistvu imajo kar simple nicke za zapomnit:

Shit, Dik ....

hysterical-1.gif

Tomas

Pripravnik
6. avg 2007
527
15
18
Imel sem kar nekajkrat priložnost videti od blizu kaj se dogaja v paddock-u. Ne odobravam kar je naredil in nisem njegov navijač ampak vsak, ki je imel kdaj priložnost videti kaj se tam dogaja bi na njegovem mestu storil isto. Občutno preveč se tam sprehaja ljudi, ki tam nimajo kaj iskat in motijo nemoteno delo ekip. Ljudje skačejo sem ter tja, delajo selfije nobeden pa ne pogleda okoli sebe ali mogoče nekoga moti. Za tak kaos je kriva Dorna, ki vsakemu, ki si to lahko privošči izda guest akreditacijo za paddock. Povsem druga zgodba je v F1. Tam se točno ve kdo je lahko tam in kdaj, ker so akreditacije tudi časovno in ne samo področno omejene. Pa še vedno se najde kakšna cvetka.

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
Zanimiv prvi dan testiranj!

1
25
M. VIÑALES
1:30.930
2
46
V. ROSSI
+0.020
3
99
J. LORENZO
+0.122
4
93
M. MARQUEZ
+0.172
5
4
A. DOVIZIOSO
+0.201
6
35
C. CRUTCHLOW
+0.226
7
29
A. IANNONE
+0.235
8
45
S. REDDING
+0.312
9
8
H. BARBERA
+0.356
10
26
D. PEDROSA
+0.376

I

Izbrisan uporabnik #488

Pogledal rezultate in starec je bil že po prvem dnevu pošolan od mulca, ki je prvič sedel na yamaho.

Lepa sezona se obeta, spet bo nervoza, gradnja zidov ipd.

Vernikom bi pa sporočil, da bo potreba počasi ločiti, kaj je to namerno odrivanje in kaj nezgoda...

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.027
4.275
113
Pozabil si pa povedat, da je rosi padel in mu je šlo pol dneva. Pozabil si povedat, da je Vinales imel krilca rosi ne. Pozabil si povedat, da je rosi testiral neke modifikacije Viniales ne vseh....

Testiranja so testiranja, zato je tudi MM bil nekoliko zadej.
Seveda to vonable kavč filozofu težko dojet.

Lizika pa je več ali manj letošnji model vozil (z krilci, ki jih več ne bo), spreminjal mu bodo šasijo in modificirali pogonski sklop, zopet pri Ducatiju zamujajo.

Večinoma dneva je vodil Rossi MM je bil precej zadej. Torej če vzamemo tvojo kavč filozofijo je MM zanič.
Nekako tko ti klele kozlaš po tabli.

I

Izbrisan uporabnik #488

Jaz se s padcem ne bi hvalil.

Ti si bil pa kot kavčar včeraj v Valenciji? ja bravo.

Maš kavč v prvi vrsti.

Pole positions
Rossi: 15
Lorenzo: 29
Rossi ahead in 09, Lorenzo ahead in 08, 10, 13, 15. Tied in 2014 (1-all), 2016 (3-all ahead of Valencia).

Front row starts
Rossi: 50
Lorenzo: 88
Rossi ahead in 08, Lorenzo ahead in 09, 10, 13, 14, 15. Tied so far in 16 (11-all so far).

First factory Yamaha on the grid
Rossi: 40
Lorenzo: 78
Rossi ahead in 08, 09, 16, Lorenzo ahead in 10, 13, 14, 15.

Race wins
Rossi: 26
Lorenzo: 34
Rossi ahead in 08, 09, Lorenzo ahead in 10, 13, 15, 16 (3-2 so far). Tied in 14 (2-all).

Lepo ga je šolal in na zadnji tekmi pokazal, da se z yamaho da zmagat

Lecter

Pripravnik
26. jul 2007
598
0
16
Tudi meni ni jasno zakaj bi se hvalil s padcem. Ga je kdo brcnil in je zaradi njega zgubil pol dneva?

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.027
4.275
113
Ne sem pa gledal celotno testiranje in izjave na BT sport 2.

Pa za razliko od tebe sem z 600 kubičnim race motorjem dostikrat (sicer amatersko) dirkal. Tko, da sigurno vem o teh stvareh več kot ti.
Ni to vozit se na izlete in grimase pokat po cestah.

Ane Snečko?
Če gledam tvoje poste je bolj klovn, klovn, šolal... na nivoju pubertetnika se klele z userji kregaš. Resnica pa je da blage nimaš. Si prisoten v teh temah in pameten. U resnici pa bi se na grobnik pelu ko stara mama na skuterju.

tukaj je tvoj problem. Alter specialc.

I

Izbrisan uporabnik #488

Gledal si pa iz kavča a ne?

To je pač tvoje prepričanje, da veš več od mene, ker si se enkrat peljal po Grobniku.

Saj midva veva, kdo si, pa si se spet prijavil...po razkritju pa objokan točil solze modom
smile-1.gif

MotoGP je predstava za gledalce, ki to plačujejo, enega kličejo klovn, sam ima celo na riti napisano doktor, potem imamo liziko, jokera, itd...

Vse to je za šov. In folk pride zaradi šova, da se kaj dogaja.

Letos sem vozil "amatersko" na IOM progi
smile-1.gif
o katerem lahko ti samo sanjaš in katere se tudi Rossi boji in ne bo nikoli nastopil.

Spet sem te zmagal...

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.027
4.275
113
enkrat peljal.....
heheh
pa ne samo po Grobniku....

pa to ne z navadnim cestakom ampak 600 kubično suzo z race elektroniko ohlins vzmetenjem...
Skratka snečko sem ti povedal da grem kadarkoli, vendar si obrnu na gokarde...

čisto tebi podobno...
Pisto si pa lahko izbereš...

motogp je predstava za gledalca
a bejž bejž
hysterical-1.gif

Snečko si abrveznik in to ti dokažem na pisti, stava ni problem.
Sicer osebno vozim samo še cross, but still.

Kr se grimase tiče, pa sem ti povedal enkrat. Ti se postaviš v prvo vrsto na križišču, ker "tako sam trdiš" voziš po predpisih nato pa zadržuješ folk z vožnjo po omejitvah in pokaš grimase...

Če je kdo klovn si to ti Murkec. Še enkrat kadarkoli izberi pisto gremo probat, da vidimo tvoje blefiranje v praksi. Pa še kamerco, ki jo imaš za šmekacijo lahko zmotiraš, da se ti bo ceu Alter smejal.

I

Izbrisan uporabnik #488

Laganje ti gre še vedno dobro od rok.

Edino, kar ti je ostalo od "motorizma" je, da lahko še tu pa tam pogledaš motogp po televiziji.

Za ostalo imaš papučar prepoved da se motorja sploh dotakneš
smile-1.gif
Zato pa take travme in foušija do nas, ki se kljub familiji znamo normalno dogovoriti in lahko svoj hobi še teramo dalje.

Nimaš motorja, ne smeš ga nabaviti in ne smeš se voziti...tako da ne vem, kam bi me ti vabil.

Ostal ti je samo KAVČ in papuče.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.027
4.275
113
hehe snečko, kako si ti prepričan...
Mi objasniš, zakaj imam prepoved motorja v čem je štos. Ker še sam ne vem, mi boš povedal?

ps cestaka sem fural in tudi dirkal ko sem imel vse tri otroke, prodaja motorja pa je bila izključno finančne narave in čisto nič drugega. Imam samo pri bajti še huso - cross, ki je neregistrirana za občasne zajebancije.

Still, da ti nasprotno dokažem pa seveda si lahko motor sposodim, sej kolega še vstraja pri pizdarijah in mu dokej drag hobi ne dela problemov. Tko, da sploh ne vem kaj bluziš.

Greva probat. Jest tebi nikoli nisem fouš motorja, sam vem da nimaš pojma, peljat znaš po cesti in to je to. Nimaš pa o dirkanju pojma. To ti pa dokažem na pisti.

Na [cenzura] mi gre tvoje blatenje Klovn, pošolal, medtem vem da ti še pulit ne znaš iz ovinka motorja do roba. To grem stavit. Kr se mene tiče sprobejva pa pol lapej...

I

Izbrisan uporabnik #488

reality@ v bistvu tvoje pravljice nimajo nobene veze s sto temo
smile-1.gif

Jaz, kot gledalec, bom še naprej pisal v tej temi in podajal svoja opažanja.

Še enkrat.

Sam si je dal na rit napis doktor? zakaj le?

Klovn? kravžlek z uhančki še najbolj spominja na klovna, plus klovnovske scene po zmagah, ki jih pa ni več
smile-1.gif

Ded se matra pred penzijo, da bi še izstisnil 7. pokal, vedar je konkurenca premočna.

Nikar obupat verniki.

p.s.
jaz vem, da ti nimaš pojma, da samo nekaj lapaš zaradi foušije in papučarstva, pač sprijazni se, da ti je ostal samo še kavč brez piva, lol

zakaj pa je temu tako, pa je tvoj problem

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.027
4.275
113
Murkec lahko to dokaževa ali boš samo lapal?
Zdej boš najdu vse načine, da nebi dokazal svojega prava na pisti.

evo stava, greva probat, potem mi boš razlagal kje je fora. Razen v Alter svetu, katerem te tako ali tako vsi poznajo.

Bo šlo Murkec tokrat, al bo samo jokcanje.