Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik BojanP pravi:
Vidim, da je v tej temi večina prisotnih v bistvu antiRossi in tudi Rossi trolov in neka konstruktivna debata ni možna. Ne razumem kako vam gredo osebe s katerimi nimate nič in jih ne poznate lahko tako na živce. Če se mene vpraša niso slabi fantje. Ne Rossi, ne Lorenzo, ne Marquez. Vsi imajo velik ego niso pa slabi fantje. Vsak pa ima svoj pristop. Rossi je že na začetku kariere ugotovil kaj je ljudem všeč in kaj ne. In to sedaj pridno koristi sebi v prid. Lorenzo sicer profesionalec na pisti vendar, če mu ko zapelje v boks ne bo do smeha se pač ne bo smejal. On dela samo za rezultat in ne marketing s čemer ni nič narobe. Kakor ni nič narobe da Rossi poleg rezultata dela tudi na svoji podobi in blagovni znamki. Zakaj pa ne?
Kdo pa je najboljši dirkač? Letos je to Marquez lani pa je bil to Lorenzo. Pika! Kaj pa Rossi? Rossi ni bil najboljši že zadnjih 7 sezon. Je zato slab dirkač in za v pokoj? Kje pa saj je zadnje 3 sezone končal kot drugi. Bo še kaj prvak? Težko. Mu bi pa privoščil. Bi lahko spet uporabil slogan "Scusate il Ritardo"
Vsem vem heterjem svetujem da spremljate motociklizem malo bolj sproščeno in ne polni sovraštva do vam neljubih pilotov. Saj je prav da navijate za svoje, samo to ni fuzbal. Verjamite, da vam bodo dirke še bolj zanimive.
Jaz se kakor sem hitro v to temo prišel tudi od te teme poslavljam.
Aha, to brcanje je marketing.
Ne kapiraš, da je klovn izjemno poznan in vse kar naredi "božanstvo", daje neg zgled ostalim, predvsem deci, ki ne navija racionalno.
Njim je taka brca sporočilo, da če si car, lahko to počneš in da se ti morajo vsi umikati.
Bolj me ti skrbiš, ki mi deluješ kot fanatični Rossijev navijač.
Letos se je že nemarno obnašal, pozablja da je na televiziji.
A smo že pozabili, kako je kazal fakiča na stezi in nekaj gestikuliral.
Naj ga en pritisne, da dobi vzgojnega.
To bo pa potem obsojanje, verjetno samomori, zažiganje avtomobilov, protesti.