motoGP2016

hgard

Guru
22. jul 2007
4.081
580
113
Dobila je hamatom in sedaj ga bo tožila
smile-1.gif

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.807
388
83
Vipavska dolina
ksz
Koliko od vas razume italijansko, da ste takoj vedeli kaj je odgovoril.
Meni se zdi če sem dobro zastopil da je rekel čisto nekaj drugaga...

Bi pa lahko malce lepše odreagiral to se pa strinjam, samo tudi ona bi lahko malce pazila kje hodi.

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
3.924
2.633
113
Verjemi, da se lahko vozi tam s skuterjem.

Pa glede na klavzulo, ki je na paddock karti tudi tožba ne vem če bo uspešna.
2506743-Untitled.jpg

Priponke

• 2506743-Untitled.jpg
    2506743-Untitled.jpg
    46 KB · Ogledi: 182

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.885
6.961
113
Ne morejo biti pravila neke pravne osebe nad človekovimi pravicami, vsaj v primeru dorme ne, to si lahko kak nato privošči, ipd
smile-1.gif

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Ajej spet pacienti kažete simptome. Kaj je zdej ona kriva če stoji na mestu in naredi korak nazaj ? Če ga nebi bi priletel 20 cm mimo??

Kaj je z vami bolniki? Rossi je pač en prepotentnež in mora bit orenh kramp,da se zaleti v eno osebo v gužvi !

Kaj bo zdej sam gas pa naj letijo stran??

Dejte mal pamet v roke vzet.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.885
6.961
113
Ja baje ja car, ker je pač na mopedu delal čudeže in ima ne vem koliko naslovov.

ni važno da je poden od človeka, glavno da ima neke patetične pokale.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.259
1.892
113
jebala vas kregarija
grin1.gif

Lahk bi lepeš odreagiral, to je vse. Ona je po svoje kriva, a vseeno če bi se po manevru izogibanja zgolj nasmehnil (in je ne vmes popravil z nogo - to ima zgleda v podzavesti) bi bilo povsem BV naključno srečanje.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.885
6.961
113
Tako je, "odriv" in "odziv" je krneke. Lahko bi se ustavil, dal avtogram in naredil selfija, pa tisto njegovo klovn grimaso zraven. Pa bi bilo vse kul.

BojanP

200. registrirani uporabnik
24. jul 2007
3.924
2.633
113
Vidim, da je v tej temi večina prisotnih v bistvu antiRossi in tudi Rossi trolov in neka konstruktivna debata ni možna. Ne razumem kako vam gredo osebe s katerimi nimate nič in jih ne poznate lahko tako na živce. Če se mene vpraša niso slabi fantje. Ne Rossi, ne Lorenzo, ne Marquez. Vsi imajo velik ego niso pa slabi fantje. Vsak pa ima svoj pristop. Rossi je že na začetku kariere ugotovil kaj je ljudem všeč in kaj ne. In to sedaj pridno koristi sebi v prid. Lorenzo sicer profesionalec na pisti vendar, če mu ko zapelje v boks ne bo do smeha se pač ne bo smejal. On dela samo za rezultat in ne marketing s čemer ni nič narobe. Kakor ni nič narobe da Rossi poleg rezultata dela tudi na svoji podobi in blagovni znamki. Zakaj pa ne?

Kdo pa je najboljši dirkač? Letos je to Marquez lani pa je bil to Lorenzo. Pika! Kaj pa Rossi? Rossi ni bil najboljši že zadnjih 7 sezon. Je zato slab dirkač in za v pokoj? Kje pa saj je zadnje 3 sezone končal kot drugi. Bo še kaj prvak? Težko. Mu bi pa privoščil. Bi lahko spet uporabil slogan "Scusate il Ritardo"

Vsem vem heterjem svetujem da spremljate motociklizem malo bolj sproščeno in ne polni sovraštva do vam neljubih pilotov. Saj je prav da navijate za svoje, samo to ni fuzbal. Verjamite, da vam bodo dirke še bolj zanimive.

Jaz se kakor sem hitro v to temo prišel tudi od te teme poslavljam.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik BojanP pravi:
Vidim, da je v tej temi večina prisotnih v bistvu antiRossi in tudi Rossi trolov in neka konstruktivna debata ni možna. Ne razumem kako vam gredo osebe s katerimi nimate nič in jih ne poznate lahko tako na živce. Če se mene vpraša niso slabi fantje. Ne Rossi, ne Lorenzo, ne Marquez. Vsi imajo velik ego niso pa slabi fantje. Vsak pa ima svoj pristop. Rossi je že na začetku kariere ugotovil kaj je ljudem všeč in kaj ne. In to sedaj pridno koristi sebi v prid. Lorenzo sicer profesionalec na pisti vendar, če mu ko zapelje v boks ne bo do smeha se pač ne bo smejal. On dela samo za rezultat in ne marketing s čemer ni nič narobe. Kakor ni nič narobe da Rossi poleg rezultata dela tudi na svoji podobi in blagovni znamki. Zakaj pa ne?

Kdo pa je najboljši dirkač? Letos je to Marquez lani pa je bil to Lorenzo. Pika! Kaj pa Rossi? Rossi ni bil najboljši že zadnjih 7 sezon. Je zato slab dirkač in za v pokoj? Kje pa saj je zadnje 3 sezone končal kot drugi. Bo še kaj prvak? Težko. Mu bi pa privoščil. Bi lahko spet uporabil slogan "Scusate il Ritardo"

Vsem vem heterjem svetujem da spremljate motociklizem malo bolj sproščeno in ne polni sovraštva do vam neljubih pilotov. Saj je prav da navijate za svoje, samo to ni fuzbal. Verjamite, da vam bodo dirke še bolj zanimive.

Aha, to brcanje je marketing.

Ne kapiraš, da je klovn izjemno poznan in vse kar naredi "božanstvo", daje neg zgled ostalim, predvsem deci, ki ne navija racionalno.

Njim je taka brca sporočilo, da če si car, lahko to počneš in da se ti morajo vsi umikati.

Bolj me ti skrbiš, ki mi deluješ kot fanatični Rossijev navijač.

Letos se je že nemarno obnašal, pozablja da je na televiziji.

A smo že pozabili, kako je kazal fakiča na stezi in nekaj gestikuliral.

Naj ga en pritisne, da dobi vzgojnega.

To bo pa potem obsojanje, verjetno samomori, zažiganje avtomobilov, protesti.

Sine370

Pripravnik
27. jun 2015
816
0
16
Citat:
Uporabnik BojanP pravi:
........................ neka konstruktivna debata ni možna. Ne razumem kako..................

A bi ti, da ti vsi kimamo? Pol bo pa konstruktivno!
stupid-1.gif

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik BojanP pravi:

Aha, to brcanje je marketing.

Ne kapiraš, da je klovn izjemno poznan in vse kar naredi "božanstvo", daje neg zgled ostalim, predvsem deci, ki ne navija racionalno.

Njim je taka brca sporočilo, da če si car, lahko to počneš in da se ti morajo vsi umikati.

Bolj me ti skrbiš, ki mi deluješ kot fanatični Rossijev navijač.

Letos se je že nemarno obnašal, pozablja da je na televiziji.

A smo že pozabili, kako je kazal fakiča na stezi in nekaj gestikuliral.

Naj ga en pritisne, da dobi vzgojnega.

To bo pa potem obsojanje, verjetno samomori, zažiganje avtomobilov, protesti.

Bravo Snecer tukaj se pa popolnoma strinjam in dobro si napisal !!
467716-post_slo.gif

Midva bi komot šla navijat na Moto GP ,samo od politike se nebi smela pogovarjat,ker pol bi se pa pobila
grims-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

raje na tv pogledam, v živo me ogled motogp ne zanima, ker vidiš le del proge