motoGP2016

Sine370

Pripravnik
27. jun 2015
816
0
16
Citat:
Uporabnik Najbolji pravi:
Seveda, kako da ne... pol si slep al kako?

Drgac se mi pa ne da s tabo ugotavlat kdo ma daljsega. Zarad mene mas lahko 1000 GP-jev ogledanih (super zate), sam dol mi visi za to... Obiski niso tema pogovora. To kar vnukom razlagaj, bo vec od tega...

Citat:

Si ti mene pošilkal na dirke, ali jaz tebe?
confused-1.gif

Torej?

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.673
1.041
113
Dej ne bluzi no... Ti si pametoval kako Rosija noben vec ne mara... Ce res tako po dirkah haras kot se hvalis, kej tazga ne bi nikol napisal, ker tam je ponavadi 90% rumeno, to pa takemu carju (za kakega se mas) menda je jasno kaj pomeni. Razen ce nisi slep (ali glup). Se kaj?
bonk.gif

Sine370

Pripravnik
27. jun 2015
816
0
16
Citat:
Dej ne bluzi no... Ti si neki pametoval o tem kako Rosija noben vec ne mara... ce bi res po dirkah hodu kej tazga ne bi nikol napisal, ker tam je ponavadi 90% rumeno, to pa takemu carju menda je jasno kaj pomeni.
bonk.gif
Točno tako. sotekmovalci ga imajo poln kufr!

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.673
1.041
113
Tko k tebe sodelavci :) Ti se na eni dirki nisi bil al pa pojma nimas o cem se gre. Puca mi kita ce ga jojenzo al pa spargelj ne marata... resno. Ti pa v jok pa na drevo...

Sine370

Pripravnik
27. jun 2015
816
0
16
Citat:
Tko k tebe sodelavci :) Ti se na eni dirki nisi bil al pa pojma nimas o cem se gre. Puca mi kita ce ga jojenzo al pa spargelj ne marata... resno. Ti pa v jok pa na drevo...
Pojma nimam a me majo moji sodelavci na ZPIZ-u radi ali ne!?
Sicer pa sem se prvič pojavil na dirkah leta 1964, ko je v Škofji Loki MORRIE LOW postavil rekord proge. Žal je že avgusta tistega leta končal življenje na nekem treningu v Nemčiji.
Tudi jaz imam tebe rad!
priden.gif

Nazadnje urejeno:

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.673
1.041
113
Ok, zdej si vse povedal. Zelim vse dobro se naprej in obilo uzivanja v moto dirkah, vnuki so verjetno fascinirani - to tud edino steje. Pa lahko noc!

I

Izbrisan uporabnik #488

Klovna je Dani na domačem pragu lepo pošolal.
Mora boleti

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.673
1.041
113
Super dirka! Lorenzo spusu po dobrih kvalifikacijah - luzer. Pa kako so mu zvizgal, epsko :) Karizma? Prilubljenost? Kaj pa vem... Po drugi strani pa sine, upam, da si vidu kaj Rossi pomen. Star ko zemlja, pa sola lorenza in markca po suhem, da ne bo pomote. Dani pa vesolc, prsu, prehitu, zmagu :)

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.807
388
83
Vipavska dolina
Pedrosa si je zaslužil zmago, saj je odpeljal izjemno. Rossi je pa potegnil največ kar se je v tistem momentu dalo, tako Jorge kot Marc danes nista imela možnosti za zmago.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.595
6.678
113
pri taščici
Privoščim Pedrosi, hkrati pa verjamem da Rossija boli da mu ni uspelo na domačem terenu in da mu je zmago vzel nek drugorazredni voznik Honde.
Če bi MM čimprej pridelal kako 0, potem zna biti prvenstvo spet "pasje" na koncu. Tako pa se res bolj ali manj lahko sprehodi do prvaka. Tudi na račun 0 ki jih je pridelala konkurenca tako in drugače

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Super dirka! Lorenzo spusu po dobrih kvalifikacijah - luzer. Pa kako so mu zvizgal, epsko :) Karizma? Prilubljenost? Kaj pa vem... Po drugi strani pa sine, upam, da si vidu kaj Rossi pomen. Star ko zemlja, pa sola lorenza in markca po suhem, da ne bo pomote. Dani pa vesolc, prsu, prehitu, zmagu :)

Danes je šolal samo in izključno Dani.

Marquezu se pa vidi, da se komaj drži, da po pameti vozi, da bo prvak na koncu.

Če mu uspe na naslednjih treh dirkah povečat prednost na 50 pik za zadnji dve bo pa pravo veselje zadnji dve dirki gledat.

Sine370

Pripravnik
27. jun 2015
816
0
16
Nič gledal to rundo! Kuhal chili con carne za eno fešto!
Je pa dobro, da se "veterinar" dodatno izobražuje!

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.259
1.892
113
Kapo dol Pedrosi
cheer.gif

Ravno med debato kako mu letos ne gre...evo ti njega izza čoška.

Kaj je bilo z Marquezom? Kr' ne...

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.433
2.177
113
Ampak tole je bilo danes šolanje vseh. Iz 8 na 1, brez problemov. Tud dohtar je pokleknil na domačem terenu - čista jeba za ego.
Jaz bi privoščil Pedrosi enkrat ta naslov, ker si ga res zasluži. Je imel že sezon, ko je bil na dohvat ruke, pa ga je vedno neka ½višja sila½ zjebala