motoGP2016

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.497
1.091
113
KSZ - Kot sem že večkrat rekel in napisal. Ukradeno prvenstvo 2015. Branilec naslova vozi na zadnjem mestu ali pa se bori s Pedroso za 10. mesto in vozi kroge. Naj gre še na Ducati, da bo potem končno prost še sedež za kakšnega pravega dirkača.

Šleva de Majorca

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ne pač... so bili diktirani tudi prvaki na Briđstonkah.
tongue-1.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.259
1.892
113
Ah no...ne vem zakaj je bilo lani ukradeno prvenstvo?

Je zmagoval, je vozil dobro? Za moje pojme je. Si bi Rossi bolj zaslužil naslov? Stvar debate.

Dejstvo je, da mu je padlo dol (verjentno)...čeprav mu ne bi smelo - ker zdaj ima idealno priliko da pokaže in dokaže da se je Ducatiju nakup splačal in da dokaže zdajšnjemu delodajalcu kaj izgublja...ker glede na trenutne dosežke si lahko pri Yamahi oddahnejo
grims-1.gif

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.363
81
48
za zadnjim stavkom bi se strinjal, če ne bi Lizika že v preteklih sezonah pokazala, da na mokrem je zelo šibek. In to tako zelo, da se za takega šampiona ne spodobi.
Letošnjih dirk je bil kar nekaj v mokrem in to je pač sezulo Liziko.

Na ducatijevem mestu bi me skrbelo, da sem nekaj kupil in preden te dobim, kažeš slabe rezultate.

To je tako kot da bi kupoval avto, ki si ga probal in vidiš da je dober. Ga plačaš in potem, ko ga pelješ na prepis, začne cukat.
Dvomim, da potem narediš prepis z dobrim občutkom.

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.433
2.177
113
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
ksz...

Meni je bila super dirka!
cheer.gif

Imamo zdaj štiri moštva, ki so v stanju zmagat na (suhi) dirki...kar že dolgo ni bilo.

Drugo leto bo zanimivo.

ne pozabit na ktm, avstrijci se ne bodo prišli vozit za 10 mesto

Sine370

Pripravnik
27. jun 2015
816
0
16
Citat:
Uporabnik dejan_ pravi:
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
ksz...

Meni je bila super dirka!
cheer.gif

Imamo zdaj štiri moštva, ki so v stanju zmagat na (suhi) dirki...kar že dolgo ni bilo.

Drugo leto bo zanimivo.

ne pozabit na ktm, avstrijci se ne bodo prišli vozit za 10 mesto
Nikakor! Enajsti bodo!
priden.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.259
1.892
113
will see.

Tako hitro v začetku običajno ne gre. Že tole kar je Suzuki naredil je stoj, glej in se čudi.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Tale dohtar je pa čist odpulen,kolk se mu bo še odtrgal,ko bo pušnil na tekmi? Spet bo paciente bolela glava.

Ajajaj tak uredu fant,pol pa fakiče kaže ??

Sine370

Pripravnik
27. jun 2015
816
0
16

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.673
1.041
113
Seveda, kako da ne... pol si slep al kako?

Drgac se mi pa ne da s tabo ugotavlat kdo ma daljsega. Zarad mene mas lahko 1000 GP-jev ogledanih (super zate), sam dol mi visi za to... Obiski niso tema pogovora. To kar vnukom razlagaj, bo vec od tega...

Citat:
Še precej let boš hodil na dirke, da jih boš videl samo pol toliko kot jaz.

Nazadnje urejeno:

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Dejstvo je, da mu je padlo dol (verjentno)...čeprav mu ne bi smelo - ker zdaj ima idealno priliko da pokaže in dokaže da se je Ducatiju nakup splačal in da dokaže zdajšnjemu delodajalcu kaj izgublja...ker glede na trenutne dosežke si lahko pri Yamahi oddahnejo
grims-1.gif

To je lih kontra. Lih letos se mu lahko jebe za Yamaho in jim dela slabo, če itak ne more praskat za naslov, drugo leto pa jim mora pokazat, kako lahko vozi.

Če bo pa temu res tako, bomo pa videli drugo sezono.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Kljub temu da je duce danes boljsi kot v rossijevih casih pri njem, dvomim da bo lorenzo dosegel rezultate rossija na ducetu

Trojne štenge in brez zmag v dveh letih? Bomo videli...