motoGP2016

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Citat:
Tu je tudi vmes ego, če lorenzu uspe "poživiti" ducati in z njim postati prvak, potem dokaže, da je boljši od rossija, ki mu to ni uspelo.
seveda bo to izpostavljal na prvem mesu. Samo v tem času, je ducati tud napredoval. Se mi zdi, da iščejo bolj voznika, ki bi znal to njihovo zadevo vozit. Do zdaj jo je znal samo Stoner.
Kolk sem bral, ni bil problem pri dučeju moč in hitrost kot posamezna zadeva. Bolj okvir, ko se ni dalo vse skupaj v en paket uredit. To je #46 pripeljalo do tega, da je obupal. Ni imel časa čakati, glede na njegova leta, da bodo naredili konkurenčen komplet

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
hysterical-1.gif

Ah darjan... ni čudno, da si šuml fanatik. Potem je Stoner GOAT, ker mu je USTREZAL dukati? Pri F1 so tudi razlike med tem a ti avto ustreza ali ne, samo veliko manjše. Pomembno pa je, da imaš avto, ki je 2s na krog hitrejši, pa si največji caR ko tako osvajaš prvenstva.
stupid-1.gif

Ferrrari je res na enakem nivoju (razlika do drugih ekip) kot je bil npr. 2004, samo voznika ne znata.
hysterical-1.gif

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.676
9.473
113
A to ti Lorencota pa Šumija mogoče v isti koš mečeš? Ne me smejat no...

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Citat:
Tu je tudi vmes ego, če lorenzu uspe "poživiti" ducati in z njim postati prvak, potem dokaže, da je boljši od rossija, ki mu to ni uspelo.
seveda bo to izpostavljal na prvem mesu. Samo v tem času, je ducati tud napredoval. Se mi zdi, da iščejo bolj voznika, ki bi znal to njihovo zadevo vozit. Do zdaj jo je znal samo Stoner.
Kolk sem bral, ni bil problem pri dučeju moč in hitrost kot posamezna zadeva. Bolj okvir, ko se ni dalo vse skupaj v en paket uredit. To je #46 pripeljalo do tega, da je obupal. Ni imel časa čakati, glede na njegova leta, da bodo naredili konkurenčen komplet

No iskreno, Ducatija je že Capirosi kar lepo vozil

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
seveda. Sam sem mislil, da se pogovarjamo o tem, kdo je sposoben osvojiti naslov prvaka z Dukatijem.
PS. ejjj.... a ni bila njegova žena Slovenka?? al se mi sam zdi

maki3

Pripravnik
14. sep 2007
681
3
18
Vsaj novejšo sliko bi našli, ta je stara cca 4 leta in je v ozadju še en Maniac Joe v Pramac barvah
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.259
1.892
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Tu je tudi vmes ego, če lorenzu uspe "poživiti" ducati in z njim postati prvak

Hja...tu je meni čudno vse tole. Lorenzo je bolan na zmage. Ducati je sicer super a (!) ni pa najboljši. In razen parih stez, so v povprečju pred njim 4 motorji. In ker ne bo zmagoval, bo psihiral in zaradi tega še slabše vozil. Poleg tega da je Ducati razmeroma svojeglav in bi recimo bolje pasal ( =bi ga bolje krotil) Marquezu...ker Lorenzo je bolj ' uglajen' tip voznika.
Pa še Lorenzo mi ne deluje tip cloveka, ki bi načeloma bil dober a hkrati tudi strpen in delal z in za ekipo, da bi izboljšali motor ter začeli zmagovati ( čez sezono ali dve). Ker se bojim da bo pizdakal če jim ne bo šlo...kar jim sigurno ne bo ( vsaj v začetku).

Ne vem no...pustimo se presenetit kako bo delovala ta kombinacija ( včasih le ni vse v denarju...).

Sine370

Pripravnik
27. jun 2015
816
0
16
Ajde, dejmo se že dons skregat kdo bo komu kri pil v Aasnu in kdo bo kušnil asfalt!
Rossi bo pušnil, kdo bo zmagal pa mi ni pomembno, sam da bo akcija!

Sine370

Pripravnik
27. jun 2015
816
0
16
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
10tega mesta? A so Rossija diskvalificirali? Saj tokrat je MM sam padel.
17758-icon_confused.gif
Žal ti ne morem in ne želim pomagati!
Jaz vedno navijam za dirko, nikoli za dirkača!
tongue-1.gif

Nazadnje urejeno: