motoGP2016

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.259
1.892
113
Ne bom trdil...samo a se mu ni opravičeval že takrat takoj po padcu...?

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Ne bom trdil...samo a se mu ni opravičeval že takrat takoj po padcu...?

zato sem nalepil povezavo videa,kjer se jasno vidi kako ga je odrival
grims-1.gif
tudi jaz sem takoj opazil v živo opravičevanje.

ampak tale fantič je naredil že več neumnosti in ne vem kako lahko drugi sprejemajo opravičilo
sprasujem se.gif

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.676
9.473
113
Jasno se je tokrat videlo, da je Jorge sicer odličen dirkač, ni mu enakega, ko se vse poklopi, čim gre nekaj narobe je gotovo. ne zna se prilagajat situacijam. Seveda si ni zaslužil katapulta, je pa karma pač karma.
Rossi je pa odpeljal tako, kot že dolgo ne. pametno, taktično, vrhunsko. Mogoče je lanski zaključek potegnil to mladostno borbenost iz njega. To je vedno počel, dajal je vedet tekmecu, da je v določenem sektorju precej slab, potem v zadnjih krogih je pa ravno tam potegnil ko nor.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.753
800
113
toti Maribor
Jaz, pa nekako ne morem prebavit tega Lorenza. Enostavno mi že od vsega začetka gre na ku.rac. Mogoče mu delam krivico, ne vem no.

bula

Fizikalc
3. sep 2007
453
26
28
Tale alergija na liziko je pa očitno precej razširjena, tud jaz sem jo dobil že dolgo nazaj, ko je bil še v najšvohnejšem razredu......

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Tudi jaz jo imam. Bolj antipatičnega se trenutno niti ne spomnim. Z veseljem ga bi pospremil v penzijo, sicer pa tudi sebi ne dela ravno uslug, sponzorje težko pridobiva, zato mu yamaha težko da od njega zahtevane ogromne denarce.

Ene toliko ne prenašasam samo še Ronalda, pa še pri njemu je ta nadutost bolj opravičljiva, ker je vseeno bolj iskrena.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.259
1.892
113
Pelje pa dobro ( ko pač pelje
evil.gif
).

Na koncu je važno kaki so na dirki...trenutno prvi trije na lestvici so vsi dobri in vsi egocentriki..le vsakemu na svojo smer seka
grin1.gif

Kdor zmaga je najbolje opravil posel. Kake so pol čire čare v zakulisju je nepomembno. Se z nobenim ne družimo.

Če se želimo lepše izrazit bomo rekli da so fantje temperamentni
tongue-1.gif
.

( Je pa dejstvo, da če bi vsi malo goflje brzdali, bi imeli več navijačev).

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.039
1.259
113
42
No ja. Rossi tudi če bi neumnosti govoril bi imel isto bazo. Tko kot Sumaher. Se ko je največje bedarije počel in se obnašal [cenzura] kot je, je obdržal navijače

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.497
1.091
113
Rossi je MotoGP in obratno. Boste vidl pol gledanost, ko se bo upokojil.

Meanwhile in Italia:
hysterical-1.gif

p.s. V originalu je čelada, sam je vseen dobra slikca.
2437830-iannone.jpg

Priponke

• 2437830-iannone.jpg
    2437830-iannone.jpg
    42,8 KB · Ogledi: 203

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Citat:
Pelje pa dobro ( ko pač pelje ).
To je res.
Ne gre pa mimo tega, da factory-team potrebuje tud močne sponzorje. Vozniki so najbolj na udaru. Lep primer je letos, ko se Yamaha odpove prvaku in zadrži podprvaka, ki prinaša več €€€€€€€€€$$$$$$$$$. Tud tamal Mark zna držat jezik za zobmi ko treba, in pride boljše skoz.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.885
6.962
113
Tu je tudi vmes ego, če lorenzu uspe "poživiti" ducati in z njim postati prvak, potem dokaže, da je boljši od rossija, ki mu to ni uspelo.

Saj enako delajo v F1, ko želijo vsi preseči šumaherja in lazijo k propadlemu ferariju, pa je alonso failal in zgleda bo tudi vettel
wink-1.gif