Upam da thebizz-a ne bodo pomendral ko bo prihajal na dirkalisce jutri zvecer (zaradiguzvevsezamudil)
Ne vem zakaj sem drzal pesti za MM. Vprasanje ce mu ni elektronika zaradi dvignjena kolesa nekoliko zaprla gas in.... Ker ce bi yamaha bila na zacetku ravnine toliko hitrejsa od honde bi lorenzo to izkoistil ze v prejšnjih krogih. Pa sta se vedno na zaviranju dajala.Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Mater dans pa je bila dirka. Pa vsi trije razredi skupaj med prvim in drugim ni bilo za 1 desetinko razlike. Vse tri dirke skupaj je odločilo 9,8 stotink
Lorenzo pa samo kapo dol. Sem bil prepričan, ko ga je Marquez stisnil, da bo samo rep med noge in konec, ampak sploh ne vem od kje je potegnil tisto hitrost na koncu, po mojem je Marquez zajebal na pospeševanju, ko mu je previsoko dvignilo sprednje kolo in je malo popustil.
Škoda da je Rossi danez dizla vozil, bi bilo po mojem še večji odfuk na koncu.
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Škoda, škoda za Rossija (se pa človek vpraša kaj dogaja Yamahi...dva motorja v franži v roku enega dne).
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Škoda, škoda za Rossija (se pa človek vpraša kaj dogaja Yamahi...dva motorja v franži v roku enega dne).
To samo pomeni, da so motorji sestavljeni na enak način z enakimi deli. Namreč oba sta z njim odvozila približno enako km, približno enako "tiščanj" itd.... škoda samo to,da yamaha ni Rossiju zamenjala agregata po tisstem ko so videli da je liziki odletel motor z tolk in tolk km .