motoGP2016

mistique

Guru
16. jun 2009
13.745
1.534
113
Emona / Carnium
https://www.alter.si/tabla/showflat.php/Cat/0/Number/2430143/page/0/fpart/all/vc/1/nt/3

grims-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Mater dans pa je bila dirka. Pa vsi trije razredi skupaj med prvim in drugim ni bilo za 1 desetinko razlike. Vse tri dirke skupaj je odločilo 9,8 stotink
cheer.gif

Lorenzo pa samo kapo dol. Sem bil prepričan, ko ga je Marquez stisnil, da bo samo rep med noge in konec, ampak sploh ne vem od kje je potegnil tisto hitrost na koncu, po mojem je Marquez zajebal na pospeševanju, ko mu je previsoko dvignilo sprednje kolo in je malo popustil.

Škoda da je Rossi danez dizla vozil, bi bilo po mojem še večji odfuk na koncu.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.595
6.678
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Mater dans pa je bila dirka. Pa vsi trije razredi skupaj med prvim in drugim ni bilo za 1 desetinko razlike. Vse tri dirke skupaj je odločilo 9,8 stotink
cheer.gif

Lorenzo pa samo kapo dol. Sem bil prepričan, ko ga je Marquez stisnil, da bo samo rep med noge in konec, ampak sploh ne vem od kje je potegnil tisto hitrost na koncu, po mojem je Marquez zajebal na pospeševanju, ko mu je previsoko dvignilo sprednje kolo in je malo popustil.

Škoda da je Rossi danez dizla vozil, bi bilo po mojem še večji odfuk na koncu.
Ne vem zakaj sem drzal pesti za MM. Vprasanje ce mu ni elektronika zaradi dvignjena kolesa nekoliko zaprla gas in.... Ker ce bi yamaha bila na zacetku ravnine toliko hitrejsa od honde bi lorenzo to izkoistil ze v prejšnjih krogih. Pa sta se vedno na zaviranju dajala.

Dik

Fizikalc
28. okt 2007
1.574
89
48
Od križišča mal naprej na desno
Horge je imel zegna za odmet danes da se je takole izslo. Cisto komot bi obema motor odfukal, tako pa je na ogrevanju Horgetu pocil motor na tekmi pa Rossiju, zal smo bili prikrajsani za epski dvoboj ce ne kar troboj. Marquez je pa iztisnu iz honde max od max ampak se vidi da je yamaha boljši stroj letos. Ce ne bi bila honda toliko slabsa ?etos bi se Marquez gladko odpeljal do naslova. Zaostanek Rossija je grdo narasel tako da bo zelo tezko do konca sezone priblizal ce sploh. Upam na kaksno dezno dirko
smile-1.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.259
1.892
113
Super dirka
cheer.gif

Škoda, škoda za Rossija (se pa človek vpraša kaj dogaja Yamahi...dva motorja v franži v roku enega dne
crazy1.gif
).

Čeprav sem imel občutek da je bil Rossi hitrejši in mi ni jasno zakaj se ni spravil prehitevat (ker taktika da čakaš zadaj je dvorezen meč ker te od zadaj dohitijo...me zanima kako bo pokomentiral).

lost1

mnz
19. jul 2007
8.454
146
63
Citat:
Uporabnik vincent pravi:

Škoda, škoda za Rossija (se pa človek vpraša kaj dogaja Yamahi...dva motorja v franži v roku enega dne
crazy1.gif
).

To samo pomeni, da so motorji sestavljeni na enak način z enakimi deli. Namreč oba sta z njim odvozila približno enako km, približno enako "tiščanj" itd.... škoda samo to,da yamaha ni Rossiju zamenjala agregata po tisstem ko so videli da je liziki odletel motor z tolk in tolk km .

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.595
6.678
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Citat:
Uporabnik vincent pravi:

crazy1.gif
).

To samo pomeni, da so motorji sestavljeni na enak način z enakimi deli. Namreč oba sta z njim odvozila približno enako km, približno enako "tiščanj" itd.... škoda samo to,da yamaha ni Rossiju zamenjala agregata po tisstem ko so videli da je liziki odletel motor z tolk in tolk km .
467716-post_slo.gif

Najbrz je res tisto kar je rekel skuba. V mugelu je motor 15 sekund v susu v rdecem polju. In to ob neki kilometrini je dovolj da.... Je pa zanimivo da samo yamahi!
Najbrz ne morejo za dirko dati svež motor, za naslednja ogrevanja in kvalifikacije pa nazaj starega. Tega jim najbrz ne dovolijo.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.595
6.678
113
pri taščici
Dik
Racunam da bo tudi horge in marc imela se kdaj kako podobno smolo in da bo boj spet odprt....
Sicer pa danes je bil dvoboj kar dober. Sem mislil da bo marc bolj v rokavickah probal z liziko. Pa je sel kar ostro na njega. Ne sicer bedasto, ni pa tudi se vdal v usodo..... Ali pa si mislil
Bolje da spanca odneseva zlato in srebro, kot pa da zapneva in da pokasirajo italijani in ostali.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Lorenzu so pred dirko zamenjali motor,komentatorja nabijata kako ima Honda slab motor in ravno malo kasneje naredi yamaha buuuum!!

Druga zadeva,Rossija je prišlo spodbujati ogromno navijačev,kupovali so kapice,majice in šale,pol pa tretera motor in odstopi !

Ali ste kaj razmišljali,da bi bli feni za kacga druzga,ker tudi mu skupno ne gre preveč dobro??

TheBizz

Pripravnik
7. mar 2011
578
0
16
Thebizz je nazaj
smile-1.gif

Pa zanimivo doživet, ko pred dirko vsi 46 fani žvižgali Marquezu in Lorenzu, v zadnjem krogu pa vsi na nogah in navijali za 93, škoda za zadnji meter oz. dva
smile-1.gif

lpA

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.433
2.177
113
Ko si v Mugellu, potem vidiš da Rossi = motogp.
V treh dneh sem videl enega z marquezovo kapo, nekaj jih je ducatijevih in suzukijevih, več al manj pa vse rumeno.

Ko se pripelje Rossi po pisti, vsi vstanejo, rumene bakle, tuljenje na polna pljuča....

Za nobenega drugega ni tako, tko da bomo še kar naprej za dohtarja navijal