motoGP2016

Dik

Fizikalc
28. okt 2007
1.574
89
48
Od križišča mal naprej na desno
Kere solze? Rossi je bil ultra zadovoljen z rezultatom, iztržil je maksimum pomoje. Napeto bo se napeto tole
smile-1.gif

NoteThis

Fizikalc
25. sep 2013
518
174
43
Pravi zmagovalec danes so bili pa oglasi na kanalu A, ki so dominirali nad vecino zanimivih trenutkov na dirki

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.433
2.177
113
Citat:
Uporabnik NoteThis pravi:
Pravi zmagovalec danes so bili pa oglasi na kanalu A, ki so dominirali nad vecino zanimivih trenutkov na dirki

Prav razmišljam, da bi naslednjič štopal kolk časa so oglasi. Če gledaš moto 2, oddajo vmes in motogp, jih mora bit za dobre pol ure - najmanj.

Drugač pa rossi dobro danes. Lorenzo je bil pa neulovljiv - na žalost. Je postalo kar dolgčas po sinhronem padcu

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.165
487
83
Malo offtopic, v soboto sem z zamikom gledal film na poptv, pridem do reklam, previjem 5min naprej, so bile še vedno reklame, previjam počasneje naprej in jih je bilo skoraj 8minut v enem kosu!
stupid-1.gif

Glede današnje dirke pa, kaj se z Marqezom dogaja, nima več tistega žara s katerim se je spuščal v dvoboje, je honda prepočasna?

NoteThis

Fizikalc
25. sep 2013
518
174
43
"Ko sem prišel na drugo mesto, se mi je začela guma vrteti v prazno ... Ne, šalim se," je dodal Rossi. "Lorenzo je bolje delal in imel nekaj več. Krivda je bila moja, že v kvalifikacijah sem ostal preveč zadaj, vseeno pa je teh 20 točk zlata vrednih. V 12 točkah smo pri vrhu trije, to je lepo.

hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.259
1.892
113
Jaz mislim da je Honda toliko v ku... ali obrnjeno..Yamaha prednjači + Ducati je zgolj še za odtenek stran (od Yamahe...).

Marquez kot tak še zmeraj mislim da vleče maksimum iz motorja.

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.363
81
48
Itak. Honda je tako slaba, da Marc voz skoz na limitu. In se potem pozna pri napakah. Takoj zleti ven.

Je pa tudi res, da letos je dosti zdrsov prednje gume, kar lani ni bilo toliko.

TheBizz

Pripravnik
7. mar 2011
578
0
16
Včeraj so mi prijatelji za RD prinesli karto za ogled nedeljske dirke v Mugellu. Verjamem, da je kdo od vas že bil dol in bi prosil za kakšen nasvet, koliko časa rabiš, da se prebiješ z avtom do tja? Verjamem namreč, da je to gneča v gneči
smile-1.gif

Bo moj prvi ogled Moto GP tako da bo vsak nasvet bo dobrodošel!
hvala,
lp A

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
V Mugellu je vedno gužva, da se spraviš tja, cesta tudi ni najboljša. Če ti gre razmisli, da prespiš v Firencah in greš tja z javnim prevozom? Če greš z avtom priporočam zgodnjo uro, da si ob šestih že dol ali pa še bolje, če imaš motor. Ne pozabi sončnih očal in kreme za sončenje. Pa imej v mislih, da hrana in pijača nista poceni. Ugodno se naješ in napiješ edino v Brnu
smile-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.593
6.676
113
pri taščici
Me zanima kaj bo danes pri Lorenzu krivo za peto mesto na startu.
Je pa bil rossi res mal lisice, da je cakal da ga vinales vlece za seboj

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Me zanima kaj bo danes pri Lorenzu krivo za peto mesto na startu.
Je pa bil rossi res mal lisice, da je cakal da ga vinales vlece za seboj

Poteza izkušenega mojstra. Vinales je zelo hiter na suzukiju
cool-1.gif