Yesssss, zadovoljni, ker je usekal mimo!!!Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Me veseli,da ste zadovoljni z predstavo dohtarja
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik Sine370 pravi:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik optiplex pravi:
Citat:
Ah dej no. Očitno ni blo nekaj če sta se oba smejala pa pogovarjala pol. PA sploh ni blo nekaj hudega. Jamr jamr jamr.
Sešlo se je zaradi Dovijeve spretnosti, da je v ovinku z Dučetom bremzal, drugače bi šla oba po tleh. Marc je šu tam kjer je nemogoče in to tako, da bi Dovija izrinil iz piste, če se nebi dobesedno ustavil...
ko je podobne primere počel recimo Iannone. Tudi Pedrosa je imel podobne izkušnje z Marcom.
Druače sem pristaš takega fajta, vendar ko mali španski ***** naredi taisto pa joka. Medtem pa druge kaznujejo.
Dovi se je smejal zato ker je zmagal, je pa jasno povedal, da je Marc šel prehitevati, tam kjer se ne da. Se pravi da tekmecu presekaš pot in more le ta ustavit ali zapeljat iz piste.
Da greš v nasprotnika z slajdom v ovinek je cilje le en, ali fukneta, ali pa tisti v katerega leti, ustavi ali gre izven piste.
Kdo mu želi slabo? Jaz bi samo rad videl, da se pelje počasi, da ne bo padel!Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik Sine370 pravi:
Uporabnik sgh pravi:
Želim mu še več takšnih uspehov,naj se forma ne konča
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Dovi ni Lorenzo jokica. To je dirkanje.Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Cudno da se noben ni spotaknil ob manever MM-ja v zadnjem zavoju, lahko bi se končalo kar dosti dosti slabše za oba.
Citat:
Uporabnik yamahafazer pravi:
Zakaj mu zelite slabo?